Video

Κάτια Ταραμπάνκο: Πάγωσε από την πρόταση γάμου του συντρόφου της

Κάτια Ταραμπάνκο: Πάγωσε από την πρόταση γάμου του συντρόφου της
Η Κάτια Ταραμπάνκο, μάλιστα, μετά το αρχικό σοκ, υπέστη κι ένα δεύτερο, όταν ο σύντροφός της, της έκανε, ουσιαστικά, πρόταση γάμου.

Κάτια Ταραμπάνκο: Στην τρίτη δοκιμασία του τελικού του GNTM, τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν με τους συντρόφους τους. Μόλις οι τρεις διαγωνιζόμενες είδαν τους συντρόφους τους να πλησιάζουν, “πάγωσαν” αρχικά, ενώ στη συνέχεια συγκινημένες έπεσαν στις αγκαλιές τους. Η Κάτια Ταραμπάνκο, μάλιστα, μετά το αρχικό σοκ, υπέστη κι ένα δεύτερο, όταν ο σύντροφός της, της έκανε, ουσιαστικά, πρόταση γάμου.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού και ενώ οι δυο τους είχαν λίγο χρόνο μαζί, ο Γιάννης της είπε στο αφτί πως δεν ξέρει αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά έχει ένα κουτάκι στην τσέπη του που είναι δικό της. Η Κάτια αγχώθηκε και μετά από επίμονες προσπάθειες να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, ο Γιάννης της ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει η οικογένειά του και αν θα επιθυμούσε να τον παντρευτεί ή τουλάχιστον να το σκεφτεί.

Η Κάτια τα “έχασε” και του είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουν, ότι βρίσκεται στον τελικό και ότι έχει άλλη μια μεγάλη δοκιμασία μπροστά της. Η είδηση της πρότασης γάμου είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, ο Γιάννης Χαλβατζής είχε βγει σε εκπομπή και είχε διαψεύσει την πρόταση γάμου, λέγοντας ότι απλώς της έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια και ο Γιάννης έχουν, πλέον, χωρίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments