Video

Κρατερός Κατσούλης: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό ηθοποιό

Κρατερός Κατσούλης: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό ηθοποιό
Κρατερός Κατσούλης: Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής.

Κρατερός Κατσούλης: Η Κατερίνα Καραβάτου άνοιξε μόνη της την σημερινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ανακοινώνοντας πως ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της Κρατερός Κατσούλης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα λίγη ώρα πριν μεταβεί στο στούντιο. Η όμορφη παρουσιάστρια με χαμόγελο ανακοίνωσε το ατυχές συμβάν τονίζοντας βέβαια πως ο σύζυγός της δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. 

«Ο Κρατερός δεν είναι τώρα εδώ μαζί μας, γιατί έγινε ένα τρακάρισμα την ώρα που ερχόταν. Είναι όλα καλά, απλώς θα πρέπει να περιμένει την οδική βοήθεια για να γίνουν όλες οι διεργασίες που πρέπει» είπε η ίδια. Και συμπλήρωσε: «Μόλις μπορέσει, θα είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ήταν απλώς ένα πολύ ατυχές περιστατικό που τον στερεί τώρα από εμάς και από εσάς».

Αργότερα, στη διάρκεια της εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο στούντιο και συμμετείχε κανονικά στη ροή της εκπομπής. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε ότι άργησε γιατί είχε ένα τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό και υπογράμμισε πως εκείνος έφταιγε γιατί ο μπροστινός οδηγός φρέναρε απότομα, εκείνος δεν πρόλαβε να φρενάρει και έτσι προκλήθηκε το ατύχημα. Ευτυχώς όμως ο παρουσιαστής δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό, με το αυτοκίνητό του παρόλα αυτά να παθαίνει μικρές υλικές ζημιές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments