Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [20/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [20/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (20/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (20/12/19).

Κριός

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε στο ταίρι σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Δεν είναι καλό για κανέναν σας να κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας. Αν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, θα έχετε και την ανάλογη αντιμετώπιση.

Ταύρος

Αν εκφράσατε κάποιες ανησυχίες τις τελευταίες μέρες, να ξέρετε ότι σήμερα θα έχετε καλή ανταπόκριση από το ταίρι σας. Είχε αρκετό χρόνο για να σκεφτεί όσα είπατε. Και το πιθανότερο είναι ότι συμφωνεί με την άποψή σας.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να κρατήσετε τα αποψινά σας σχέδια εντός του οικονομικού σας προϋπολογισμού. Προκαλέστε το ταίρι σας για το ποιος θα βρει την πιο πρωτότυπη ιδέα. Δεν έχει σημασία πόσα θα ξοδέψετε. Αυτό που μετράει είναι να είστε μαζί.

Καρκίνος

Βγείτε από το καβούκι σας και αρχίστε να απολαμβάνετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η ζωή. Σήμερα κάντε σχέδια που θα σας βγάλουν από τη ζώνη άνεσής σας. Αν έχετε το ταίρι σας στο πλευρό σας, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε οτιδήποτε.

Λέων

Δεν είστε σίγουροι για το πώς πρέπει να εκλάβετε τα σήματα που σας στέλνει ο/η σύντροφός σας. Γι’ αυτό πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Έχετε αρκετές πληροφορίες στη διάθεσή σας και μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

 Παρθένος

Μην περιμένετε να καταστρώσουν οι φίλοι σας κάποιο σχέδιο. Σήμερα αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία να μαζέψετε την παρέα. Πάρτε μαζί το ταίρι σας, πηγαίνετε στο αγαπημένο σας στέκι και πείτε στους υπόλοιπους να σας συναντήσουν εκεί.

Ζυγός

Είναι εύκολο να εντυπωσιάζεστε από μεγαλοπρεπείς χειρονομίες. Το δύσκολο είναι να εκτιμάτε τα απλά πράγματα στη ζωή. Σήμερα βάλτε σκοπό να δείξετε στο ταίρι σας την εκτίμησή σας, για όλα τα μικροπράγματα που κάνει για χατίρι σας καθημερινά.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε θελήσετε από το ταίρι σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να το ζητήσετε. Του αρέσει να σας ευχαριστεί, οπότε απλά πείτε τι έχετε στο μυαλό σας και τα υπόλοιπα αφήστε πάνω του.

 Τοξότης

Δεν θέλετε να ακολουθείτε το πλήθος. Σας αρέσει να κάνετε τα δικά σας μοναδικά σχέδια. Αφουγκραστείτε τη διάθεσή σας και πράξτε αναλόγως. Το ταίρι σας δεν θα έχει πρόβλημα αν κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι το ταίρι σας υπερβάλει για κάτι ασήμαντο. Πριν αγνοήσετε τις ανησυχίες του, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά. Μπορεί να έχει δει κάτι που εσείς δεν έχετε συνειδητοποιήσει.

Υδροχόος

Σήμερα μην χάνετε χρόνο ανησυχώντας για μικροπράγματα. Διεκπεραιώστε όσα περισσότερα μπορείτε και προχωρήστε παρακάτω. Καλύτερα να ξοδέψετε τον χρόνο σας σε κάτι που αξίζει, όπως για παράδειγμα το να διασκεδάσετε με το ταίρι σας.

Ιχθύες

Σήμερα προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με δημιουργική προσέγγιση. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε τη λύση σε ένα πρόβλημα που έχει δυσκολέψει το ταίρι σας. Θυμηθείτε να μην το πάρετε πάνω σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments