Αθλητισμός

Εμανουέλ Ινσούα: Δυσκολεύει η ανανέωση με Παναθηναϊκό

Εμανουέλ Ινσούα: Δυσκολεύει η ανανέωση με Παναθηναϊκό
Εμανουέλ Ινσούα: Ο Αργεντινός αμυντικός βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους "Πράσινους", ωστόσο οι δύο πλευρές για την ώρα έχουν μεγάλη απόσταση στο οικονομικό.

Εμανουέλ Ινσούα: Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι ο Αργεντινός αμυντικός να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στην Αθήνα. Ο Γιώργος Δώνης εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του ποδοσφαιριστή του στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου εκείνη με τη σειρά της να πείσει τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Το “Τριφύλλι” το τελευταίο διάστημα έχει στραφεί στο κομμάτι των ανανεώσεων προσπαθώντας να διατηρήσει στο ρόστερ του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δημιουργήσει το κορμό που θέλει να χτίσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης. Μετά τους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη, σειρά παίρνουν άλλες σημαντικές μονάδες των “Πράσινων”. Ένας από αυτούς είναι και ο Αργεντινός αμυντικός, Εμανουέλ Ινσούα.

Το συμβόλαιο του 28χρονου μπακ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές τον τελευταίο καιρό να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής δείχνει κάθετος στο οικονομικό σκέλος ζητώντας αρκετά περισσότερα από τα χρήματα που του προτείνει η διοίκηση του “Τριφυλλιού”. Οι μέχρι στιγμής συζητήσεις έχουν αποβεί άκαρπες, με τα δεδομένα που προκύπτουν να θέλουν τις δύο πλευρές να μην καταφέρνουν να βρουν λύση, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τον Αργεντινό και να αναζητήσει αλλού λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments