Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: “Τέλος” από την Μπέβερεν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Φιορίν Ντουρμισάι: “Τέλος” από την Μπέβερεν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Φιορίν Ντουρμισάι: Ο ταλαντούχος επιθετικός ολοκλήρωσε πρόωρα τον δανεισμό του στην Μπέβερεν, με τους Βέλγους να τον επιστρέφουν στον Ολυμπιακό.

Φιορίν Ντουρμισάι: Στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά μετά από αρκετούς μήνες ο 23χρονος επιθετικός. Ο δανεισμός του στη βελγική Μπέβερεν ολοκληρώθηκε πριν της ώρας του, με τον σύλλογο να ανακοινώνει κοινή συναινέσει τη διακοπή της συνεργασίας.

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα επιστρέψει άμεσα στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κρίνει εκ νέου το μέλλον του. Το καλοκαίρι ο Πορτογάλος εμφανιζόταν επαρκής με τις επιλογές του στην επίθεση και για τον λόγο αυτό έστειλε τον νεαρό επιθετικό στο Βέλγιο ως δανεικό στην Μπέβερεν. Τα δεδομένα δείχνουν πως οι “Ερυθρόλευκοι” θα προβούν εκ νέου στην παραχώρηση του Ντουρμισάι προκειμένου αυτός να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, μιας και στον Ολυμπιακός είναι αρκετά δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ελ Αραμπί, Σουντανί και Γκερέρο βρίσκονται σταθερά στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να στοχεύει σε ενίσχυσή του μεσοαμυντικά, εκεί όπου ο Πορτογάλος τεχνικός παρατηρεί κενά. Όσον αφορά τον Ντουρμισάι, είναι σαφές πως θα προκύψουν νέες προτάσεις για τον δανεισμό του, τόσο από το εξωτερικό όσο και από ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ντουρμισάι πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπέβερεν, ενώ είχε σκοράρει μόλις δύο γκολ για το Κύπελλο του Βελγίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments