Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: Στην τελική ευθεία η ανανέωση του συμβολαίου του

Κώστας Αποστολάκης: Στην τελική ευθεία η ανανέωση του συμβολαίου του
Κώστας Αποστολάκης: Ο νεαρός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Κώστας Αποστολάκης: Πριν από δυο χρόνια ο νεαρός έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πολύ στο ταλέντο του παίκτη του,αλλά θέλει και να τον προφυλάξει. Δεν θέλησε να τον ρίξει απευθείας στα βαθιά με σκοπό να του δίνει σταδιακά χρόνο συμμετοχής. Με την πάροδο του χρόνου ο νεαρός έχει κερδίσει πόντους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του Αποστολάκη τελειώνει το καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να χάσουν ένα δικό τους παιδί. Αυτό έκανε τους “πράσινους” να έρθουν σε επαφή μαζί του. Οι δυο πλευρές έχουν μιλήσει σε καλό κλίμα. Το τελευταίο διάστημα μια ομάδα από την Κύπρο προσπάθησε να μπει “σφήνα”, αλλά όπως όλα δείχνουν οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Βαγγέλης Οικονόμου: Στον δρόμο που χάραξε ο Μουνιέ

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη από το ξεκίνημα της σεζόν δεν χωρούν τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Την περασμένη σεζόν ο Οικονόμου ήταν από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν αρκετά στην προσπάθεια του «Τριφυλλιού» να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα. Φέτος όμως ο ερχομός του Σένκεφελντ και η αγωνιστική εκτόξευση του Πούγγουρα τον έθεσαν στο περιθώριο, με τον παίκτη να βλέπει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναικού, Τσάβι Ρόκα καθημερινά πραγματοποιεί επαφές με ποδοσφαιριστές προκειμένου να διαμορφώσει το ρόστερ όπως επιθυμεί διοίκηση και προπονητής. Ο Βαγγέλης Οικονόμου είναι σαφές πως από εδώ και στο εξής δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη, κάτι που σημαίνει πως οι «Πράσινοι» καλούνται να βρουν τρόπο προκειμένου να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments