Αθλητισμός

Πανιώνιος: Οι “Πάνθηρες” άνοιξαν τις πόρτες στους φίλους του ΠΑΟΚ

Πανιώνιος: Οι “Πάνθηρες” άνοιξαν τις πόρτες στους φίλους του ΠΑΟΚ
Πανιώνιος: Οι φίλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης έδειξαν τη φιλοξενία τους σε αυτούς του ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι το απόγευμα της Πέμπτης.

Πανιώνιος: Η αναμέτρηση κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ την Πέμπτη ήταν εξαρχής δύσκολη. Οι “Κυανέρυθροι” υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μια αναμέτρηση όπου η ατμόσφαιρα στις κερκίδες ήταν εξαιρετική.

Παρά την απαγόρευση της αστυνομίας, μερίδα φίλων του “Δικέφαλου του Βορρά” ταξίδεψε στην πρωτεύουσα προκειμένου να υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ  σε ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από την Τούμπα. Οι εξαιρετικές σχέσεις των φίλων του Πανιωνίου με τους αυτούς της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα έφεραν μια διαφορετική εξέλιξη, καθώς μετά τα πρώτα 3ο λεπτά στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης επετράπη η είσοδος των Θεσσαλονικέων.

Με τους φίλους των δύο ομάδων να φωνάζουν υπέρ των ομάδων τους, ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανιώνιου. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” με τα τέρματα των Ίνγκασον και Άκπομ κατάφερε να φύγει με το “τρίποντο” από την Αθήνα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ έχοντας εκεί μόνιμο συγκάτοικο τον Ολυμπιακό.

Η μάχη των δύο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments