Ελλάδα

Ετοιμάζονται να εκδοθούν τρεις νέες εφημερίδες

Ετοιμάζονται να εκδοθούν τρεις νέες εφημερίδες
Όχι μια, αλλά τρεις νέες εφημερίδες πρόκειται να εκδοθούν το επόμενο διάστημα.

Τα τελευταία χρόνια ο έντυπος Τύπος περνάει μεγάλη κρίση. Ακόμα και ιστορικές εφημερίδες έχουν αναγκαστεί να περιορίσουν την κυκλοφορία τους ή έχουν αφιερωθεί πλήρως στις ηλεκτρονικές εκδώσεις. Αυτό δεν εμποδίζει κάποιους ανθρώπους να προχωρήσουν σε νέες προσπάθειες στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τρεις νέες εφημερίδες.Ο Θανάσης Μαυρίδης του «Φιλελεύθερου» ετοιμάζει ένα Σαββατιάτικο φύλλο με Πολιτικο-οικονομική κατεύθυνση.  Ο σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει και το έντυπο αναμένεται να βρίσκεται στα περίπτερα στα μέσα Ιανουαρίου. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν θα πρόκειται για σαββατιάτικο φύλλο του «Φ» ή για αυτόνομη έκδοση.

Παράλληλα, ο  ο Νίκος Καραμανλής του «Παρασκηνίου» δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της επανέκδοσης της ιστορικής «Απογευματινής» ενώ (σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ποντίκι») ακούγεται έντονα πως στη στήριξη του κουμπάρου του, Δημήτρη Μελισσανίδη, επενδύει ο Νίκος Ελευθερόγλου, για να εκδώσει νέο ημερήσιο κεντροδεξιό φύλλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments