Διεθνή

Πρίγκιπας Άντριου: Δεν εμφανίστηκε στο πάρτι αρραβώνων της κόρης του Βεατρίκης

Πρίγκιπας Άντριου: Δεν εμφανίστηκε στο πάρτι αρραβώνων της κόρης του Βεατρίκης
Πρίγκιπας Άντριου: Το πάρτι πραγματοποιήθηκε προχθές.

Πρίγκιπας Άντριου: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα της αναφορικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epstein, έλαβε την απόφαση να ακυρώσει το πάρτι αρραβώνων της με τον επιχειρηματία, Edoardo Mapelli Mozzi. Όμως, το πάρτι τους πραγματοποιήθηκε προχτες (19/12) στο ξενοδοχείο Chiltern Firehouse και διοργανώθηκε από την μητέρα του Mozzi.

Το παρών έδωσαν αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα τους η αδερφή και η μητέρα της Βεατρίκης, πριγκίπισσα Ευγενία και Sarah Ferguson αλλά και η Ellie Goulding, τα αδέλφια της Kate Middleton, Pipa και James Middleton, o James Blunt και ο Robert DeΝiro.

Αυτό βέβαια που προκάλεσε εντύπωση είναι πως ο φωτογραφικός φακός δεν απαθανάτισε τον πρίγκιπα Andrew, ο οποίος νωρίτερα εκείνη τη μέρα είχε βρεθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που είχε διοργανώσει η βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι βέβαια πιθανό, ο πρίγκιπας Andrew, να πήγε στο πάρτι, ωστόσο να απέφυγε να φωτογραφηθεί με τους υπόλοιπους καλεσμένους για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από το κόσμο και τα media.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments