Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [21/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [21/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (21/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (21/12/19).

Κριός

Προετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Πάνω που πιστεύατε ότι τα είχατε όλα υπό έλεγχο, προκύπτει κάτι που σας αναστατώνει. Αφήστε τον/τη σύντροφο σας να γίνει το στήριγμα σας.

Ταύρος

Η προηγούμενη περίοδος κατά την οποία αισθανόσασταν ανήσυχοι φτάνει στο τέλος της. Ξεκινάει μια νέα φάση, κατά την οποία θα νιώθετε πιο ικανοποιημένοι και πλήρεις από ποτέ. Και το καλύτερο είναι ότι η σχέση σας είναι στα καλύτερα της.

Δίδυμοι

Να έχετε στο μυαλό σας σήμερα ότι οι ιδέες και τα νοήματα είναι πολύ πιο σημαντικά από οτιδήποτε χειροπιαστό. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως κτητικοί αλλά να θυμάστε ότι για να έχετε μια υγιή σχέση θα πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε.

Καρκίνος

Ανυπομονείτε για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή και αλλού. Η σχέση σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή καθώς ανακαλύπτετε όλο και περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας.

 Λέων

Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να πάρετε μερικές δύσκολες αποφάσεις και για αυτό το λόγο αισθάνεστε κάπως προβληματισμένοι. Βασιστείτε στην υποστήριξη του/της συντρόφου σας, ενώ εσείς προσπαθείτε να επιλύσετε την κατάσταση.

Παρθένος

Σήμερα οι φίλοι σας θα είναι σημαντική πηγή υποστήριξης καθώς περνάτε μια ιδιαίτερα στρεσογόνα περίοδο. Μια διαφωνία που είχατε με το ταίρι σας σας έχει ρίξει τη διάθεση. Μην ανησυχείτε. Αύριο θα αισθάνεστε καλύτερα.

Ζυγός

Ίσως τα πράγματα στη σχέση σας να μην προχωράνε τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε αλλά δε χρειάζεται να απελπίζεστε. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Θα αισθανθείτε καλύτερα όταν καταλάβετε ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

Σκορπιός

Αν σταματήσετε να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι όλα θα βρουν από μόνα τους τη θέση τους. Δοκιμάστε αυτή την προσέγγιση με το ταίρι σας σήμερα. Θα ανακαλύψετε ότι λιγότερος έλεγχος ισούται με περισσότερη διασκέδαση!

Τοξότης

Σήμερα αφουγκραστείτε τη διάθεση σας και αφήστε την να σας καθοδηγήσει. Αν αισθάνεστε χαρούμενοι, μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με το ταίρι σας. Η θετική σας ενέργεια είναι μεταδοτική.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας όταν εύχεστε να ήσασταν κάπου αλλού. Επιτρέψτε μερικές στιγμές ονειροπόλησης στον εαυτό σας που να περιλαμβάνει και το ταίρι σας, πριν επιστρέψετε στη δουλειά σας.

Υδροχόος

Μην αφήνετε ένα μικρό ζήτημα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας να μετατραπεί σε σοβαρό πρόβλημα. Ασχοληθείτε τώρα με την επίλυση του και προχωρήστε παρακάτω. Μόλις το διαχειριστείτε, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε πλέον. Αφήστε το πίσω σας.

Ιχθύες

Σήμερα βγείτε από τη ρουτίνα σας κάνοντας κάτι καινούργιο. Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως το να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε μια καινούργια συνταγή ή κάτι συναρπαστικό όπως να γραφτείτε με το ταίρι σας σε μαθήματα τανγκό. Απλά βεβαιωθείτε ότι θα είναι κάτι διασκεδαστικό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments