Lifestyle

Αυτή είναι η νέα σχέση του Νίκου Καρβέλα

Αυτή είναι η νέα σχέση του Νίκου Καρβέλα
Νίκος Καρβέλας: Ο γνωστός συνθέτης εθεάθη στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση με την νέα του αγαπημένη.

Νίκος Καρβέλας: Η πολυτάραχη ζωή του γνωστού συνθέτη συνεχίζεται. Ο Νίκος Καρβέλας τον τελευταίο καιρό άνοιξε νέο κεφάλαιο στην ερωτική του ζωή, αφήνοντας πίσω του την μακροχρόνια σχέση με την Αννίτα Πάνια. Μαζί με την παρουσιάστρια βρισκόταν τα τελευταία χρόνια, με την απόφαση του χωρισμού τους να πέφτει ως κεραυνός εν αιθρία στη σόουμπιζ.

Ο γνωστός συνθέτης όμως μετά από αρκετό καιρό εθεάθη με νέα γυναικεία παρουσία στο πλάι του επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ερωτική του ζωή. Ο Νίκος Καρβέλας παρευρέθηκε στην πρεμιέρα που έκανε η Άννα Βίσση μαζί με τη νέα του σύντροφο. Μπορεί να έχουν χωρίσει πριν πολλά χρόνια όμως Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση δεν αφήνουν ποτέ ο ένας τον άλλον στηρίζοντας κάθε βήμα.

Ο γνωστός συνθέτης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά από το χωρισμό του με την Αννίτα Πάνια και πλέον έχει στην καρδιά του τη νέα του αγαπημένη, Έλενα Φερεντίνου. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση, και μάλιστα ο Νίκος Καρβέλας έκανε και έκπληξη στην αγαπημένη του φίλη για τα γενέθλιά της. Όπως φανερώνει και ο φωτογραφικός φακός, ο γνωστός συνθέτης έδειξε να απολαμβάνει τη στιγμή έχοντας στην αγκαλιά του την Έλενα Φερεντίνου και στη σκηνή την μοναδική Άννα Βίσση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments