Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δώρισε τα παπούτσια του σε παιδάκι και αυτό “τρελάθηκε” [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δώρισε τα παπούτσια του σε παιδάκι και αυτό “τρελάθηκε” [vid]
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς χάρισε απλόχερα χαρά σε μία μικρή θαυμάστρια του προσφέροντας της τα αθλητικά του παπούτσια μετά το τέλος του αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας φόργουρντ έχει εξελιχθεί ως ο απόλυτος σταρ του NBA και όχι άδικα. Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζει τις οργιώδεις εμφανίσεις του από πέρυσι όταν και αναδείχθηκε πολυτιμότερος της διοργάνωσης. Ωστόσο εκτός από εκπληκτικός εντός παρκέ συνηθίζει να προσφέρει χαρά και χαμόγελα και όταν δεν αγωνίζεται.

Δείχνοντας με κάθε ευκαιρία πως αυτό που επιζητά είναι η αγάπη των υποστηρικτών του και πολύ περισσότερο των μικρών φαν του δεν αφήνει παιχνίδι που να μην σταθεί και να τους προσφέρει αυτόγραφα, φωτογραφίες ακόμη και προσωπικά του αντικείμενα. Χθες βράδυ μετά το τέλος της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς και τη νίκη των “Ελαφιών” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλησίασε μια μικρή φανατική υποστηρίκτρια του.

Ο Έλληνας NBAer έβγαλε τα παπούτσια του και προς έκπληξη της μικρής της τα έδωσε προκαλώντας της τεράστια χαρά και συγκίνηση. Στην συνέχεια όπως συνηθίζει φωτογραφήθηκε μαζί της αλλά και με πολλούς ακόμη φίλους των Μιλγουόκι που σε κάθε αγώνα γεμίζουν το γήπεδο προκειμένου να δουν από κοντά το φαινόμενο “Giannis“.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments