Video

The Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού

The Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού
The Voice: Ο παίκτης του Σάκη Ρουβά ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό, αλλά και οι αντιδράσεις στο Twitter.

The Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης, που ανήκε στην ομάδα  του Σάκη Ρουβά, αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού The Voice, κερδίζοντας τον διαγωνισμό και μαζί ένα χρυσό συμβόλαιο για δισκογραφική δουλειά. Ο τελικός, αλλά και συνολικά η εκπομπή, ήταν ιδιαίτερα φαντασμαγορικός. Αρχικά ξεκίνησε με οκτώ άτομα, ενώ στη συνέχεια έγιναν τέσσερα, προτού φτάσουμε στον τελικό των… τελικών, όπου «κοντραρίστηκαν» ο νικητής και η φιναλίστ Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Η Ελπίδα τραγούδησε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Καραγιάννης, με την τελευταία του ερμηνεία στο παιχνίδι, να είναι το τραγούδι «Sorry seems to be the hardest word». Το κοινό, μετά την σύντομη ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα φύγει από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal. Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός που θα επιλέξει το κοινό για νικητή του φετινού The Voice.

«Δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί ήμουν εδώ να δοκιμάσω την φωνή μου. Με την καθοδήγηση του Σάκη ήρθε αυτή η νίκη», ανέφερε ο νικητής του διαγωνισμού. Οσο για την φιναλίστ, Ελπίδα Γαδ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την είχε στην ομάδα της, ανακοίνωσε πως θα την έχει μαζί της στο μαγαζί όπου θα κάνει εμφανίσεις.

The Voice: Το ντεκολτέ της Παπαρίζου «έκλεψε» την παράσταση

Βέβαια, στον χθεσινό τελικό του The Voice, η Έλενα Παπαρίζου ήταν η κριτής που «μαγνήτισε» πάνω της όλα τα βλέμματα του κοινού, καθώς επέλεξε να κάνει την πιο σέξι εμφάνισή της από την αρχή του show. Όλα τα βλέμματα, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν πάνω στην Έλενα Παπαρίζου που εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο ήταν ανοικτό αριστερά και δεξιά, αφήνοντας ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της. Επίσης, το ορθάνοικτο ντεκολτέ της προκάλεσε απανωτά «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.Στην έναρξη του τελικού, η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή μαζί με τις παίκτριές της, την Έλλη Πλατάνου και την Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη.

The Voice: Χαμός στο Twitter με το αποτέλεσμα του τελικού

Η ανάδειξη του Δημήτρη Καραγιάννη ως νικητή είχε σαφώς πολλούς υποστηρικτές, αλλά δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που υποστήριζαν την Ελπίδα. Στα social media και κυρίως στο Twitter επικράτησε ένας χαμός με τα μηνύματα, ενώ πολλοί αναφέρθηκαν και στον προ ολίγων ημερών τελικό του GNTM, «πικάροντας» το καθώς το The Voice έβγαλε έναν νικητή, αντί για δύο. Δείτε κάποια από τα χαρακτηριστικότερα tweet:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments