Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Θέλει να τον κρατήσει και το δείχνει ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Θέλει να τον κρατήσει και το δείχνει ο Παναθηναϊκός
Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον νεαρό αμυντικό και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του. Ανάμεσα στους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη έρχεται να προστεθεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο νεαρός αμυντικός έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας από την παρουσία του με τις μικρότερες ομάδες των “πράσινων”.

Αρκετοί ξένοι σκάουτερ έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον Βαγιαννίδη στα πρωταθλήματα υποδομής. Το τελευταίο καιρό το όνομα του νεαρού βρίσκεται όλο και περισσότερο στο ρεπορτάζ της ομάδας. Το ενδιαφέρον πολλών ομάδων είναι δεδομένο. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν ένα τόσο μεγάλο ταλέντο.

Τον θέλει και το δείχνει ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι ο παίκτης έχει εξαιρετικά στοιχεία. Πιστεύουν ότι αν δουλέψει σωστά θα έρθει η κατάλληλη ώρα που θα κάνει το επόμενο βήμα για ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Η πρόθεση τους είναι να τον κρατήσουν στην ομάδα με νέο συμβόλαιο. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Τσάβι Ρόκα και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Εκτός από την πρόταση για ανανέωση, οι “πράσινοι” δείχνουν και με άλλους τρόπους ότι θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη. Ο 18χρονος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο ματς Κυπέλλου, ενώ ήταν στην 20αδα του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τον Άρη. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Βαγγέλη Θεοχάρη ότι θα παραχωρηθεί δανεικός, θέλοντας να δείξει ότι υπολογίζει περισσότερο τον Βαγιαννίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments