Ελλάδα

Αλικαρνασσός: Σήμερα η κηδεία της 33χρονης – Απολογείται ο συζυγοκτόνος

Αλικαρνασσός: Σήμερα η κηδεία της 33χρονης – Απολογείται ο συζυγοκτόνος
Αλικαρνασσός: Συγγενείς και φίλοι της 33χρονης, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, ετοιμάζονται να της πουν το τελευταίο αντίο.

Αλικαρνασσός: Το τελευταίο αντίο στην 33χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου ετοιμάζονται να πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα (24/12), τη στιγμή που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις της δολοφονίας στην Αλικαρνασσό της Κρήτης. Υπενθυμίζεται πως χθες, ο 54χρονος συζυγοκτόνος φορώντας χειροπέδες και έχοντας κουκούλα στο κεφάλι, πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων και οδηγήθηκε ενώπιόν του Εισαγγελέα.

Εκείνος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ όπως δήλωσε η συνήγορος του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και πυροβόλησε θανάσιμα την σύζυγο του, την οποία όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αγαπούσε πολύ. Επιπλέον η κ. Σπανάκη είπε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν το αιματηρό περιστατικό, είχε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του και είχαν καταναλώσει και οι δυο ποσότητα αλκοόλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως 54χρονος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα (24/12). Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, η 33χρονη κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της πολλές φορές είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. «Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά μία γειτόνισσα.

Αλικαρνασσός: Το χρονικό της δολοφονίας 

Το έγκλημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Δεκεμβρίου. Ο 54χρονος μαζί με την σύζυγό του είχαν πάει στο ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφός του απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Επιστρέφοντας σπίτι και αφού είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι με τον 54χρονο να ξεφεύγει, να βγάζει την κυνηγετική καραμπίνα του και να πυροβολεί δύο φορές την 33χρονη. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία ο 54χρονος παραδίδεται στην αστυνομία όπου και ομολογεί την πράξη του. Σημειώνεται ότι η 33χρονη ήταν μητέρα ενός 4χρονου παιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments