Τεχνολογία

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους influencers

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους influencers
O ανταγωνισμός στο Instagram μεγαλώνει με αυτούς που δημιουργούν τις τάσεις να βλέπουν την απειλή να έρχεται... εκ των έσω.

Η νέα τάση στο Instagram η οποία μπορεί να αποφέρει πολλά χρήματα σε όποιον την ακολουθήσει είναι τα κατοικίδια. Τα pet influencers ήρθαν για να μείνουν και να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητά τους στο κοινωνικό μέσω δικτύωσης, με τους ιδιοκτήτες τους να έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν μεγάλα ποσά μονάχα με μια φωτογραφία τους.

Μια ανάρτηση ενός κατοικίδιου… influencers  μπορεί να αποφέρει μέχρι και 32.000 δολάρια, χρήματα που θα ζήλευαν και μοντέλα πρώτης γραμμής. Όσοι έχετε χαριτωμένα σκυλάκια αρχίστε να το σκέφτεστε σοβαρά. Μπορεί το κατοικίδιό σας να γίνει ο σταρ του Instagram; Ναι μπορεί, αρκεί να δημιουργήσετε το κατάλληλο προφίλ για να πλασάρεται τα κάλλη του!

Όπως αναφέρει σχετική μελέτη του Buy Pets Suppliers, τα πιο δημοφιλή κατοικίδια στον κόσμο κερδίζουν 32.045 δολάρια για μία ανάρτηση με χορηγό. Αξιοποιώντας τα στοιχεία για τα κέρδη στο Instagram απ’ το Influencer Marketing Hub, η μελέτη ανέδειξε τα κατοικίδια influencers με τα περισσότερα έσοδα!

#1 Jiffpom

Το πομεράνιαν κουτάβι με τους 9,6 εκατομμύρια followers για μια ανάρτησή του παίρνει 32.045 δολάρια!

#2 Nala the Cat

Η Nala δεν τα πάει καθόλου άσχημα με τις αποδοχές της, αφού για μια ανάρτησή της κερδίζει 12.851 δολάρια, έχει δική της σειρά με γατοτροφές και πρόσφατα κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες κι έγινε η δεύτερη γάτα στον κόσμο με τις μεγαλύτερες αποδοχές!

#3 Juniper the Fox

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Standard, στη λίστα των κατοικίδιων influencers με τις μεγαλύτερες αμοιβές είναι μία αλεπού. Η Juniper the Fox κερδίζει για κάθε ανάρτηση 9.970 δολάρια.

#4 Marutaro

Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου δεν θα μπορούσε να μην είναι στη λίστα αφού κερδίζει 8.517 δολαρίων για κάθε ανάρτηση και μετράει 2,5 εκατομμύρια followers στο Instagram account του!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments