Lifestyle

Παντρεύτηκε με άνδρα ο Τόνι Σφήνος

Παντρεύτηκε με άνδρα ο Τόνι Σφήνος
Τόνι Σφήνος: Ο εναλλακτικός performer παραδέχθηκε κάτι που μάλλον κανείς δεν γνώριζε.

Θυμάστε την αποκάλυψη που είχε κάνει ο Τόνι Σφήνος; Τότε, είχε προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο του θεάματος αφού είχε παραδεχθεί ότι έχει παντρευτεί μέ άνδρα!

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα. Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Πήγαμε να πιούμε και γίναμε στουπί. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο… φιλάκια», είχε δηλώσει ο εκκεντρικός performer.

Ο τραγουδιστής αρνήθηκε πρόταση για την κριτική επιτροπή του YFSF

«Ήθελα να αποτραβηχτώ από την τηλεόραση. Υπήρχαν προτάσεις για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ήθελα καθόλου. Μου έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του YFSF, αλλά τους είπα “όχι παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω”. Τα “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” ήταν ταμάμ για μένα, αλλά φώναξαν τον Θέμη Γεωργαντά», είχε δηλώσει ο Τόνι Σφήνος στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή του έχει πει πριν από την παράσταση-συναυλία του στην Καστοριά: «Η Καστορια είναι μια πανέμορφη πόλη, ένας επίγειος παράδεισος, καθώς την έχω προτιμήσει και αρκετές φορές για διακοπές και στο River Party όπου και είχαμε περάσει πραγματικά τέλεια….. οπότε business και pleasure».

Έπειτα, απάντησε σε ερώτηση του fouit.gr από που βγαίνει το Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός performer είπε ότι προέρχεται από το: «Αντώνης Σφηνόπουλος της ένδοξης οικογένειας των Σφηνοπουλέων!».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε: «Όλα ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν μετανάστης στην Αμερική και δούλευα ως λαντζιέρης. Κάθε βράδυ και μετά τη βάρδιά μου καθόμουν και τραγουδούσα γιατί μου άρεσε, χωρίς πελάτες βέβαια… καθώς μου έβγαινε αβίαστα. Ένα βράδυ λοιπόν, έτυχε και με άκουσε το αφεντικό και του φάνηκα καλός… Και από τότε με άφηνε να τραγουδάω για τους πελάτες. Έτσι από τον Αντώνη Σφηνόπουλο γεννήθηκε ο Τόνις ο Σφήνος, καθώς έπρεπε να αποκτήσω ένα πιασαρικό καλλιτεχνικό όνομα για να κάνω πάταγο. Από τότε όλα πήραν τον δρόμο τους και συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπάω εδώ και many years, δηλαδή να διασκεδάζω τον κόσμο και να τον κάνω ευτυχισμένο».

Θυμηθείτε την πρόσφατη παρουσία του στο «Πάμε Δανάη»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments