Video

Έλενα Ράπτη: “Είμαι έτοιμη για ένα παιδί” – Η τρυφερή εξομολόγησή της [vid]

Έλενα Ράπτη: “Είμαι έτοιμη για ένα παιδί” – Η τρυφερή εξομολόγησή της [vid]
Η Έλενα Ράπτη διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, ειδικά μετά το γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κίμωνα Μπάλλα.

Ο Κίμωνας Μπάλλας έμελλε να είναι ο άνδρας που η Έλενα Ράπτη ονειρευόταν μια ολόκληρη ζωή για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια μαζί του. Η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας είναι δίχως αμφιβολία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του ελληνικού κοινοβουλίου. Πριν από μερικούς μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κίμωνα Μπάλλα ο οποίος όπως η ίδια εξομολογείται της άλλαξε τη ζωή.

Πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα νέα δεδομένα που έχουν έρθει στη ζωή της μετά τον γάμο της και άνοιξε τα χαρτιά της κάνοντας μια τρυφερή αναφορά στον έρωτά της και τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της. Παράλληλα, θυμήθηκε και τις δικές τις οικογενειακές χριστουγεννιάτικες γιορτές όταν ήταν παιδί.

«Σήμερα νιώθω ότι είμαι εκεί που ονειρευόμουν μια ζωή να βρίσκομαι. Από μικρό παιδί, όταν έλεγα ότι μια μέρα θα παντρευτώ, ευχόμουν αυτό να γίνει αμέσως μετά το Λύκειο. Ο άνθρωπος που ονειρευόμουν είναι ο άνθρωπος που ήρθε τώρα στη ζωή μου, 20 χρόνια μετά!» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε πως η καθημερινότητά της μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει, κάτι που ευελπιστεί βέβαια να αλλάξει με τον ερχομό ενός παιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments