Video

Voice of Greece: “Έσπασε” τα νούμερα τηλεθέασης

Voice of Greece: “Έσπασε” τα νούμερα τηλεθέασης
Voice of Greece: Το μουσικό σόου του τηλεοπτικού σταθμού SKAI έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο πραγματοποιώντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Voice of Greece: Το πιο όμορφο μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκε. Το «The Voice of Greece» έγραψε το φινάλε για φέτος την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, με ένα φαντασμαγορικό show. Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχτηκαν τους τέσσερις coaches και το πάρτι ξεκίνησε.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πήραν θέσεις κι ήταν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη, μαζί με τους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους. Οι ερμηνείες και των οκτώ φιναλίστ ήταν δυνατές και ξεσήκωσαν το κοινό. Ένας, όμως, ήταν ο νικητής.

«Φωνή της Ελλάδας» για το 2019 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εντυπωσίασε και συγκίνησε τόσο τους coaches όσο και το κοινό και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal και ένα αυτοκίνητο.

Εντυπωσιακά, όμως, ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης του τελικού. Το «The Voice of Greece» σημείωσε 39% στο γενικό σύνολο και 33,6% στις ηλικίες 18-54, ενώ σε επιμέρους κοινό έφτασε μέχρι και το 59,7%! Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι το μουσικό show του ΣΚΑΪ είδαν 3.765.134 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό. Το «The Voice of Greece» ανανεώνει το ραντεβού του για το 2020.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments