Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [24/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [24/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (24/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (24/12/19).

Κριός

Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μην χαραμίσετε αυτή την υπερδύναμη στους συνήθεις υπόπτους. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτό το πρόσωπο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα.

 Ταύρος

Είστε έτοιμοι να περάσετε καλά, οπότε προς τι η καθυστέρηση; Αν χρειάζεστε κάποιον/α που να αξίζει να μοιραστείτε μαζί του/της την επιθυμία σας για διασκέδαση γιατί δεν ρωτάτε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α που έχετε βάλει στο μάτι; Και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

 Δίδυμοι

Αισθάνεστε καταβεβλημένοι από τη ζωή; Μάλλον χρειάζεστε λίγη ξεκούραση. Πηγαίνετε σε ένα σπα για ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ζητήστε από το φίλο σας που έχει τζακούζι σπίτι του αν μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ή ακόμη καλύτερά, προγραμματίστε μια μέρα για να κάτσετε σπίτι χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

 Καρκίνος

Είναι δύσκολο να δείξετε την καλύτερη πλευρά του χαρακτήρα σας σε κάποιο καινούργιο άτομο, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να φωνάζετε σε όλους όσους είναι γύρω σας. Όλοι έχουμε κακές μέρες. Αναγνωρίστε πότε η διάθεση σας παίρνει τη κατιούσα και φροντίστε να έχετε γύρω σας θετικούς ανθρώπους. Πολύ σύντομα θα είστε και πάλι ο παλιός, καλός, εύθυμος εαυτός σας.

 Λέων

Προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας. Αν κάποιος φίλος σας δεν σας μιλάει, προσπαθήστε να τον κάνετε να μιλήσει. Αν κλείσει η πόρτα, θα είναι πολύ δύσκολο μετά να την ανοίξετε με μια απλή συγγνώμη.

 Παρθένος

Η αγάπη σας για την ομορφιά εμπνέει τους ανθρώπους γύρω σας να την δουν. Δείξτε στους φίλους σας τη γοητεία όλων όσων σας περιβάλλουν είτε αυτά είναι τα δέντρα στο πάρκο ή το τελευταίο έκθεμα στο μουσείο τέχνης.

Ζυγός

Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα είναι καινούργιες γνωριμίες. Αφήστε τις συνηθισμένες συγκεντρώσεις με τους φίλους σας και δοκιμάστε να κάνετε παρέα με άτομα με τα οποία συνήθως δεν συναναστρέφεστε. Όσο περισσότερο επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα.

 Σκορπιός

Οι γνώσεις σας μπορεί να βοηθήσουν ώστε να επιταχυνθεί η εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης που ανθίζει τώρα. Δώστε συμβουλές για το πώς μπορεί να κρατηθεί δυνατό το πάθος σε μια σχέση. Θα χαρείτε που παίξατε το ρόλο του θεού Έρωτα για μια μέρα.

 Τοξότης

Το γέλιο είναι ο τέλειος τρόπος για να σας αλλάξει η διάθεση, γι’ αυτό γελάστε με την ψυχή σας. Δείτε μια κωμωδία ή πηγαίνετε να παρακολουθήσετε μια παράσταση standup comedy.

 Αιγόκερως

Η ποπ κουλτούρα είναι ένας καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με κάποιο καινούργιο άτομο. Ακόμη και αν μόλις γνωριστήκατε, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, μια ταινία, κάποια ιστοσελίδα ή ένα βιβλίο που να αρέσει και στους δυο σας. Όσο περισσότερο συζητάτε, τόσα περισσότερα κοινά θα ανακαλύπτετε ότι έχετε.

 Υδροχόος

Σήμερα δοκιμάστε μια νέα εμπειρία ώστε να επανεκκινήσετε την κοινωνική σας ζωή. Αφήστε για λίγο τα συνηθισμένα σας στέκια και κάντε μια βόλτα σε μια καινούργια γειτονιά. Ζήστε μια περιπέτεια με τους φίλους σας. Το να γνωρίσετε καινούργια άτομα είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε.

 Ιχθύες

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε ό,τι αφορά τον τρόπο που κατανοείτε τα μυστήρια του έρωτα. Μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε στο μέλλον χωρίς να κουβαλάτε συναισθηματικά απωθημένα. Κάντε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments