Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η Γαλατάσαραϊ “χρυσώνει” τον παίκτη του Ολυμπιακού

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η Γαλατάσαραϊ “χρυσώνει” τον παίκτη του Ολυμπιακού
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από το λιμάνι ο Ομάρ, με τελευταίο κρούσμα αυτό της Γαλατάσαραϊ που του τάζει "τον ουρανό με τα άστρα".

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν υπαρχει συμφωνία ακόμα με την ομάδα, ενώ το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του με φόντο την επόμενη σεζόν.

Η Γαλατάσαραϊ μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του

Η κατάσταση αυτή προσελκύει πολλές ομάδες να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στον Ομάρ. Μία από αυτές είναι εσχάτως η Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα μπορεί να μην έχει πάρα πολύ διαθέσιμο χρήμα για αγορά ποδοσφαιριστή, αλλά ευελπιστεί να κάνει δικό της τον Νορβηγό, προσφέροντας του “βασιλικό” συμβόλαιο.

Ο Ομάρ από τη δική του πλευρά, ψάχνει το τελευταίο δυνατό συμβόλαιο της καριέρας του και μπορεί η Τουρκία να μην είναι στις προτεραιότητες του, αλλά αν δε βρει τα χρήματα που θέλει στην αγορά, δεν αποκλείεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments