Lifestyle

Αυτή είναι η Ελληνίδα “Jennifer Lawrence”

Αυτή είναι η Ελληνίδα   “Jennifer Lawrence”
Σπούδασε πληροφορική και από τα 15 της βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Μιχαέλα Γιαπιτζάκη γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1996 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών την τράβηξε ο χώρος της μόδας, στον οποίο δραστηριοποιείται έως σήμερα. Πιστεύει πολύ στη φιλία και θεωρεί τους φίλους της οικογένειά της.

Πιστεύει ότι είναι ανατρεπτική, κάτι που δεν μπορεί να συγκρατήσει, όσο και να προσπαθήσει. Πολλές φορές μπορεί να γκρεμίσει μονομιάς ό,τι έχτισε με κόπο, γιατί πολύ απλά θέλει να χτίσει από την αρχή κάτι καινούργιο. Για την ίδια είναι πολύ άσχημο να λειτουργούμε με κανόνες και για τον λόγο αυτόν αφήνει πάντα ελεύθερο τον εαυτό της. Τολμά, ρισκάρει, αλλάζει, ζει τη στιγμή, έστω κι αν κάνει λάθη.

Η πανέμορφη κρητικοπούλα μαγεύει σε κάθε εμφάνισή της. Τα εντυπωσιακά γαλαζοπράσινα μάτια της και κυρίως η φρεσκάδα που αποπνέει είναι στοιχεία που δεν αφήνουν κανέναν… ασυγκίνητο, επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε, ότι η Κρήτη έχει πανέμορφες γυναίκες!!! Η 22 χρονη από το Ηράκλειο ξεκίνησε το 2016 φορώντας το στέμμα της Β΄ αναπληρωματικής στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό ομορφιάς και μέχρι σήμερα ασχολείται με το μόντελινγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments