Video

Κάλαντα: Πριν από 17 χρόνια οι «ΑΜΑΝ» άφησαν εποχή μ’ αυτό το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο [vid]

Κάλαντα: Πριν από 17 χρόνια οι «ΑΜΑΝ» άφησαν εποχή μ’ αυτό το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο [vid]
Κάλαντα: Ανήμερα των Χριστουγέννων ας θυμηθούμε τον ιδιαίτερο τρόπο που οι "ΑΜΑΝ τα καθάρματα" επέλεξαν τα πουν τα κάλαντα στους τηλεθεατές τους αρκετά χρόνια πριν.

Κάλαντα: Οι “ΑΜΑΝ τα καθάρματα” ήταν μία εκπομπή που είχε ούτως ή άλλως μεγάλο κοινό και φανατικούς θαυμαστές, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε κάθε προβολή της. Ήταν πριν από περίπου δεκαεπτά χρόνια, όταν ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη είπαν τα κάλαντα σε διαφορετικές, δικές τους εκδοχές, αφήνοντας… εποχή.

Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο των “ΑΜΑΝ” λοιπόν, έψαλλαν τα κάλαντα με τρόπους που έχουν μείνει αξέχαστοι σε όσους παρακολουθούσαν τη σατιρική εκπομπή, αλλά και σε όσους είδαν το βίντεο μεταγενέστερα.

Με μπαγλαμά, μπουζούκι, σε εκδοχή όπερα, ροκ ή heavy metal, αδιαμφισβήτητα τα συγκεκριμένα κάλαντα άφησαν εποχή με τις προβολές τους στο youtube σήμερα να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Μάλιστα, κάθε χρόνο δεκάδες είναι αυτοί οι οποίοι παραμονή ή ανήμερα των Χριστουγέννων, ανεβάζουν το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιάννης Σερβετάς θυμήθηκε τα κάλαντα που είπε τότε.

Όχι, δεν είμαστε οι μόνοι που θυμηθήκαμε τη συγκεκριμένη επική σκηνή. Ο Γιάννης Σερβετάς, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, παραμονή των Χριστουγέννων με ανάρτηση στο Facebook έκανε το δικό του “throwback”.  “Να τα πούμε; ΥΓ.: 357 χρόνια πριν κάπου στην Περαία” έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του ο παρουσιαστής και συνόδευσε το ποστ με το εν λόγω βίντεο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες εκατοντάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις, με τον κόσμο να δείχνει πως δεν ξεχνά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments