Αθλητισμός

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Θέμα χρόνου οι υπογραφές με την Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Θέμα χρόνου οι υπογραφές με την Μίλαν
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ρεπορτάζ του “Sky Italia” αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στο “Τζουζέπε Μεάτσα” αφού φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Μίλαν. Όπως προκύπτει από το εν λόγω Μέσο, ο 38χρονος θα φορέσει ξανά τη φανέλα των ροσονέρι καθώς συμφώνησε με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Μάλιστα αναμένεται είτε σήμερα είτε αύριο να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, τουλάχιστον για την ώρα, μπαίνει ένα τέλος στο σίριαλ που κρατά εδώ και μήνες με τον Σουηδό να γυρίζει στην ομάδα που έπαιξε τη διετία 2010-2012 και σε 85 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 56 γκολ. Η άφιξη του Ζλάταν στο Μιλάν αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες. Σε αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρχει oψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο εφόσον η ομάδα πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται, πως το συμβόλαιο του Σουηδού στους Γκάλαξι λήγει αυτές τις ημέρες, δηλαδή στο τέλος του Δεκέμβρη. Το όνομα του όλο αυτό τον καιρό έχει ακουστεί για αρκετούς ιταλικούς συλλόγους. Μπολόνια, Ρόμα, Νάπολι και Φιορεντίνα είναι κάποιες από τις ομάδες που μπήκαν στο “κόλπο” για την απόκτησή του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Μιλάνου είναι η τυχερή που θα τον εντάξει στο ρόστερ της. Την επιστροφή του στη Serie A άλλωστε επιθυμεί και ο ίδιος, αν και  το κασέ του είναι τσουχτερό, μιας και ζητάει, σύμφωνα με τη Repubblica, το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ τον μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments