Ελλάδα

Σχινιάς: Ζωντανοί οι τρεις σέρφερ

Σχινιάς: Ζωντανοί οι τρεις σέρφερ
Σχινιάς: Μόνοι τους βγήκαν στην ξηρά οι τρεις σέρφερ - Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από το Λιμενικό, ενώ στο σημείο επικρατούν βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 6 μποφόρ.

Σχινιάς: Το θρίλερ στον Σχινιά είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο από τους τρεις σέρφερ είχαν καταφέρει να βγουν μόνοι τους στην ξηρά, ενώ και ο τρίτος σέρφερ τα κατάφερε μετά από λίγο. Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, αφού δε χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να λήξει ο συναγερμός.

Πως είχε εξελιχθεί η υπόθεση

Θρίλερ στον Σχινιά το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς το Λιμενικό ειδοποιήθηκε ότι αγνοούνται τρεις σέρφερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, λιμενικοί και λουόμενοι είχαν δει τελευταία φορά τον έναν από τους τρεις σέρφερ στα ανοιχτά της θάλασσας μέχρι λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι. Οι άνεμοι στην περιοχή είναι δυνατοί και πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με ένταση 6 μποφόρ.

Στην έρευνα συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος ενώ αναμενόταν να αποπλεύσει ένα ναυαγοσωστικό σκάφος και να απογειωθεί ένα ελικότερο του Πολεμικού Ναυτικού. Τελικά η υπόθεση ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments