Lifestyle

Οι τρεις κολλητοί Έλληνες παρουσιαστές που πλέον είναι εχθροί

Οι τρεις κολλητοί Έλληνες παρουσιαστές που πλέον είναι εχθροί
Πρόκειται για φιλίες που θα περίμενε κανείς ότι θα αντέξουν για πάντα. Ότι δε θα σβήσουν ποτέ.

Πρόκειται για φιλίες που θα περίμενε κανείς ότι θα αντέξουν για πάντα. Ότι δε θα σβήσουν ποτέ. Τρεις δυνατές αντρικές φιλίες. Δυνατές είπαμε; Μάλλον όχι, όπως απέδειξε ο χρόνος. Αυτές είναι οι τρεις αντρικές φιλίες Ελλήνων παρουσιαστών που έπαψαν να υπάρχουν και έγιναν… viral.

Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης

Κανείς και ποτέ δε θα στοιχημάτιζε πως αυτή η φιλία θα μπορούσε να χαλάσει. Όσοι παρακολουθούσαν τους ΑΜΑΝ, θαύμαζαν αυτό που είχαν δημιουργήσει ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μια τεράστια επιτυχία, με απήχηση σε όλη την Ελλάδα. Σε όλες τις ηλικίες.

Κανάκης και Καλυβάτσης έμοιαζαν αχώριστοι όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά και στη ζωή. Έμοιαζε η φιλία τους ικανή να αντέξει στο χρόνο. Κι όμως, διαψεύστηκαν όλοι. Κυρίως οι ίδιοι. Η σχέση τους χάλασε ξαφνικά, με τους δυο τους να είναι κατηγορηματικοί: Η φιλία αυτή έχει λήξει. Ο Κανάκης από τη μεριά του χαρακτήρισε το θέμα ως «λεπτό κι ευαίσθητο».

Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ακόμα μία φιλία του Αντώνη Κανάκη που δεν κράτησε στο χρόνο. Κάποτε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν μόνο συνέταιροι, αλλά και δύο εξαιρετικοί φίλοι. Σχεδόν κολλητοί.

Πλέον, αν δει ο ένας τον άλλον στο δρόμο, θα… αλλάξει κατεύθυνση. Πολλοί υποστήριξαν πως η καυστική σάτιρα του Κανάκη απέναντι στον Γρηγόρη στο «Ράδιο Αρβύλα» αποτέλεσε την αιτία που οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Κάποιοι λένε πως ακόμα και η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του από τον ΑΝΤ1 έχει να κάνει με τον Αρναούτογλου. Όπως και να έχει, κι αυτή είναι μια φιλία που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης

Τι να πεις γι’ αυτούς τους δύο; Τους έβλεπες στο “World Party” και θαύμαζες την αντρική φιλία. Σε κάθε τους συνέντευξη έλεγαν πόσο αχώριστοι είναι.

Έμοιαζε τόσο δυνατή η φιλία τους, που όταν έγινε γνωστή η είδηση του τσακωμού τους, αρχικά την πέρασαν όλοι για fake news. Κι όμως. Οι δυο τους έπαψαν όχι μόνο να κάνουν παρέα, αλλά ακόμα και να μιλάνε!

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γεγονός πως ο Τανιμανίδης δέχτηκε την πρόταση για το Survivor. “Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από τη στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments