Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [26/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [26/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [26/12/19].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [26/12/19].

Κριός

Σήμερα αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και βάλτε τους άλλους σε προτεραιότητα. Όταν σταματήσετε να ασχολείστε μόνο με τον εαυτό σας, θα δείτε άμεσα ποιος χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια σας. Φτιάξτε το πρόγραμμα σας έτσι, ώστε να κάνετε χώρο για φίλους που χρειάζονται μερικές ερωτικές συμβουλές.

Ταύρος

Σήμερα θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Είναι δελεαστικό να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας με κεράσματα, εισιτήρια για σινεμά και φαγητό… Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε, άλλο πράγμα το φλερτ και άλλο το κυνήγι. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και αφήστε το φλερτ να σας έρθει φυσικά, χωρίς να χρειαστεί να βάλετε τα μεγάλα μέσα.

Δίδυμοι

Ο έρωτας σημαίνει πολλά περισσότερα από το να βρεθείτε μαζί στο κρεβάτι. Η σωματική έλξη είναι μόνο ένα μέρος μιας ερωτικής σχέσης. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι αυτά που μετατρέπουν μια απλή σχέση σε έρωτα.

Καρκίνος

Μπορεί να φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά στον ερωτικό τομέα σήμερα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσετε τα όπλα. Κάποια ασήμαντα εμπόδια δεν είναι ικανά να σας απομακρύνουν από το στόχο σας. Γεμίστε ξανά τα όπλα σας και στοχεύστε!

Λέων

Σήμερα διασκεδάστε ό,τι και αν κάνετε. Ζωγραφίστε κατά τη διάρκεια μιας βαρετής συνάντησης. Τραγουδήστε στο αυτοκίνητο. Παίξτε με το φαγητό σας. Αφήστε να πάρει τον έλεγχο το παιδί που κρύβετε μέσα σας και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

Παρθένος

Δεν είναι κακό να μην έχετε αποφασίσει τι τύπος ατόμου σας ελκύει. Δεν υπάρχει κανέναν κανόνας που να λέει ότι θα πρέπει να κολλήσετε με έναν τύπο για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Τα ενδιαφέροντα σας αλλάζουν, οπότε γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και με τις προτιμήσεις σας; Ενδώστε σε αυτό που επιθυμείτε τώρα.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Αν δεν έχετε συνηθίσει να βρίσκεστε κάτω από τους προβολείς, θα πρέπει να ασπαστείτε θερμά το κοινό σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εμπνεύσετε και να διαφωτίσετε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να σας ακούσουν.

Σκορπιός

Κάποιες φορές είναι ευκολότερο να είστε αισιόδοξοι παρά ρεαλιστές, σε ό,τι αφορά στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον έρωτα. Αν ο στόχος σας είναι να βρείτε την αληθινή αγάπη αλλά πάντα καταλήγετε με τον λάθος άνθρωπο, ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει κατά καιρούς στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Μιλήστε σε κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, για τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Αν θέλετε η σχέση μεταξύ σας να προχωρήσει πέρα από τη φιλική φάση, τώρα είναι η ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Το να παίρνετε ρίσκα είναι αυτό που δίνει ενδιαφέρον στον έρωτα και τη ζωή γενικότερα. Προχωρήστε!

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να πιάσετε την κουβέντα σε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Αρχικά μπορεί να είναι τρομακτικό να κάνετε την πρώτη κίνηση. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να συμβεί, αν δε δοκιμάσετε. Πάρτε ένα ρίσκο και σπάστε τον πάγο.

Υδροχόος

Σήμερα συνδεθείτε με κάποιο άτομο, με το οποίο υπό άλλες συνθήκες δεν θα μιλούσατε καν. Όταν επεκτείνετε το φάσμα των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, μπορεί να προκύψουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Μπορεί να βρείτε ότι έχετε πολύ περισσότερα πράγματα κοινά από όσα νομίζατε, με κάποιον που δεν ανήκει στον κοινωνικό σας κύκλο. Εφαρμόστε την ίδια τακτική στα ραντεβού σας.

Ιχθύες

Πολύ συχνά ο δρόμος που επιλέγουμε στην ερωτική μας ζωή είναι τυχαίος. Δεν υπάρχουν οδηγίες για να βρούμε την αληθινή αγάπη. Αλλά αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας, θα πρέπει να βγαίνετε ραντεβού και μάλιστα συχνά. Στο τέλος θα βρείτε κάποιον/α που να αξίζει το χρόνο και την αγάπη σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments