Αθλητισμός

Βαγγέλης Μάντζαρης: Κοντά στον Προμηθέα Πάτρας ο Έλληνας γκαρντ

Βαγγέλης Μάντζαρης: Κοντά στον Προμηθέα Πάτρας ο Έλληνας γκαρντ
Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ουνίκς Καζάν και ο Προμηθέας Πάτρας προσπαθεί να πετύχει τον επαναπατρισμό του.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ιδιαίτερα σύντομη φαίνεται πως θα αποδειχθεί η εμπειρία του εξωτερικού για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ουνίκς Καζάν. Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, τον οποίο και υπηρέτησε για 8 χρόνια, με προορισμό τη ρωσική ομάδα. Ο 29χρονος γκαρντ είχε σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά αυτό έχει αλλάξει άρδην το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι στον δρόμο να επιστρέψει στη Basket League, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα. Ο σύλλογος της Πάτρας μετά την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη θέλει να κάνει και δεύτερο, μια ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση. Γι’ αυτό και προσέγγισε τον Έλληνα γκαρντ και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «sdna.gr», αναμένεται να υπάρξει και οριστική συμφωνία των δύο πλευρών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Μάντζαρης έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά στο τελευταίο ματς της Ούνικς Καζάν, η οποία συμφώνησε χθες (27/12) με τον Τζόρνταν Θίοντορ που αποχώρησε από τη Μπεσίκτας. Ο 29χρονος γκαρντ μέτρησε 3,9 πόντους, 2,5 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ ανά ματς στο Eurocup, ενώ είχε 4,4 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ μέσο όρο στη VTB League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments