Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα: Η ώρα του να βγει μπροστά στον Ολυμπιακό

Ουσεϊνού Μπα: Η ώρα του να βγει μπροστά στον Ολυμπιακό
Ουσεϊνού Μπα: Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει λύση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Ουσεϊνού Μπα: Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν έβρισκε σταθερό χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμούσε το δίδυμο Σεμέδο-Μεριά, αλλά έχοντας και σαν τρίτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο Μπα έχει αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να βρίσκει χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες, ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερη συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους».

Ο ίδιος αποτελεί προϊόν του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και ένας παίκτης στον οποίο είδε πολλά θετικά ο Φρανσουά Μοντέστο. Ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και δεν είναι πολλοί αυτοί που κάνουν λόγο για έναν έτοιμο αντικαταστάτη του Γιασίν Μεριά, που αναμένεται να πουληθεί τον Ιανουάριο. Πάντως, ιδιαίτερα βασικό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το «fosonline.gr» είναι ότι βγάζει μια σοβαρότητα στο παιχνίδι του.

Θα πάει στη σίγουρη επιλογή και δεν θα επιχειρήσει να κάνει το κάτι παραπάνω που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δώσει σημαντικές λύσεις στα μέχρι τώρα ματς που έχει παίξει με τους «ερυθρόλευκους». Έχει καθοριστικές επεμβάσεις σε αντιπάλους του και το σημαντικό είναι πως όλες είναι καθαρές. Οι περιορισμένες επιλογές που προέκυψαν στο κέντρο της άμυνας είχαν ως αποτέλεσμα βρει χώρο ο Ουσεϊνού Μπα και να είναι μία από τις αποκαλύψεις των τελευταίων αγώνων του 2019.

Βέβαια, σύμφωνα με το «fosonline.gr», όσοι τον γνωρίζουν και τον παρακολουθούν στις προπονήσεις στου Ρέντη, δεν εκπλήσσονται με την εικόνα που βγάζει στα παιχνίδια ο 24χρονος στόπερ. Κάνουν λόγο για έναν παίκτη με υψηλή τεχνική κατάρτιση, ο οποίος μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό αρκεί να πάρει τις ευκαιρίες του.

Φυσικά άπαντες αναγνωρίζουν πως ο Μπα δεν έχει παίξει σε κάποιο ζόρικο παιχνίδι, όμως το θέμα είναι ότι ο ίδιος βγάζει μία σοβαρή εικόνα στους αγώνες και πολύ δυναμισμό. Από εδώ και πέρα θα πάρει πάνω του ακόμα περισσότερα παιχνίδια και είναι μία μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο να δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments