Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Φουλάρει” για μεταγραφές ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: “Φουλάρει” για μεταγραφές ο Ρόκα
Παναθηναϊκός: Ο τεχνικός διευθυντής των "Πράσινων", Τσάβι Ρόκα βάζει μπροστά τα μεταγραφικά του συλλόγου αναζητώντας υποψήφιους στόχους.

Παναθηναϊκός: Οι “Πράσινοι” μπαίνοντας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τις ανανεώσεις συμβολαίων κοιτώντας την άμεση ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που ο Γιώργος Δώνης έχει εισηγηθεί. Το “Τριφύλλι” αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών, αμφότεροι σε θέσεις από το κέντρο και μπροστά δίνοντας λύσεις περισσότερο στη δημιουργία αλλά και το σκοράρισμα, το οποίο και αποτελεί την μεγάλη “πληγή” της φετινής προσπάθειας.

Ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα έχει ενεργοποιήσει όλες του τις επαφές προκειμένου να βρει τους “εκλεκτούς” που θα έρθουν και θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτη στη θέση του δημιουργικού χαφ αλλά και έναν ακόμη ακραίο επιθετικό, ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό και το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού, αν και εφόσον βρεθεί κάτι προσιτό οικονομικά.

Οι επαφές του Τσάβι Ρόκα σε Πορτογαλία και Κύπρο είναι συνεχείς, με τον Καταλανό να “τρέχει” συνεχόμενα ραντεβού με αντζέντηδες προκειμένου να βρεθούν τα κατάλληλα “υλικά” που θα προστεθούν στο οπλοστάσιο του Γιώργου Δώνη. Όλα αυτά έχοντας πάντα κατά νου το περιορισμένο μπάτζετ κάτι που αναμφίβολα περιορίζει αρκετά την αναζήτηση αξιόπιστων λύσεων.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου διαχρονικά είναι δύσκολη υπόθεση για τις ομάδες που θέλουν να καλύψουν αρκετά κενά μιας και οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές δεν είναι αρκετοί για να καλύψουν τις θέσεις που προκύπτουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments