Ελλάδα

Έγκλημα στα Πετράλωνα: 20χρονος σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο – Βρέθηκαν ίχνη τεμαχισμού

Έγκλημα στα Πετράλωνα: 20χρονος σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο – Βρέθηκαν ίχνη τεμαχισμού
Έγκλημα στα Πετράλωνα: Από τις έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν στο σπίτι του 50χρονου, εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού.

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Μία άγρια δολοφονία έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο, 28 Δεκέμβρη στα Πετράλωνα. Ένας 20χρονος φέρεται να σκότωσε και να πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του. Συγκεκριμένα, ο 52χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αγνοούνταν από χθες και μάλιστα σήμερα άρχισαν να τον αναζητούν οι φίλοι του στο διαμέρισμά του.  Σε οικία της ίδιας πολυκατοικίας  μένει και ο βαφτισιμιός του 52χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο νεαρός φέρεται να είπε στους ανθρώπους που αναζήτησαν τον νονό του πως τον σκότωσε και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών! Αμέσως τότε οι φίλοι του ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έρευνες σε κάδους της περιοχής χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αίματα στα χέρια του. Από τις έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν στο σπίτι του 50χρονου, εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού. Ο βαφτισιμιός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Τον αναζήτησαν οι θαμώνες του καφενείου

Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δράστης με τη μητέρα του. Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος. Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ”αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας”. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ”ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε”».

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση στην πολυκατοικία που μένει, στην οδό Πανδώρου 9 και αφού δεν τα κατάφεραν, απευθύνθηκαν στον 21χρονο βαφτισιμιό του. Τότε εκείνος προχώρησε σε μια μακάβρια αποκάλυψη, αναφέροντας πως σκότωσε τον νονό του χθες και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή των Πετραλώνων! Κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ δεν θεωρεί πιθανό το σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments