Ελλάδα

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο σε κάδο – Είπε ότι τεμάχισε τον νονό του [vid]

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο σε κάδο – Είπε ότι τεμάχισε τον νονό του [vid]
Πετράλωνα: Ο 21χρονος είπε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του, με τις αρχές να αναζητούν το μαχαίρι με το οποίο έγινε το φονικό.

Πετράλωνα: Μπροστά σε μια τρομερή οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης ενός 52χρονου μετά την ομολογία του 21χρονου βαφτισιμιού του ότι τον σκότωσε, τον τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε την τεμαχισμένη σορό σε κάδο σκουπιδιών. Ο 21χρονος, που εξετάζεται από ψυχολόγους μετά τη σύλληψη του, υπέδειξε δύο κάδους στους αστυνομικούς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «protothema.gr», υπάρχει κάμερα ασφαλείας που τον έχει καταγράψει τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12) να πετάει σκουπίδια στους κάδους που ο ίδιος υπέδειξε.

Πάντως, η κατάσταση στην όλη ιστορία περιπλέκεται από το γεγονός πως ο Δήμος Αθηναίων ανέφερε ότι οι επίμαχοι κάδοι έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές από την Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δράστης με τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τρία υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, σε κουβέρτες αλλά και στα χέρια του καθ’ ομολογίαν δράστη βρέθηκαν κιλήδες αίματος. Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα – εκτός από την σορό του 52χρονου – είναι και το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να τον τεμάχισε ο 21χρονος.

Πετράλωνα: Τον αναζήτησαν οι θαμώνες του καφενείου

Γείτονες αναρωτήθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος. Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: »αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας». Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: »ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε»».

Παράλληλα, κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ θεωρεί πιθανό το σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ο 21χρονος. Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments