Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Καστοριά: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη – Καστοριά:  Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Θεσσαλονίκη - Καστοριά: Σε έλεγχο που έγινε στο ύψος της Νέας Απολλωνίας διαπιστώθηκε η μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα.

Θεσσαλονίκη – Καστοριά:  Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σε Θεσσαλονίκη και Καστοριά για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη 65χρονος, ο οποίος κινούνταν με όχημα στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης.

Σε έλεγχο που έγινε στο ύψος της Νέας Απολλωνίας διαπιστώθηκε η μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνέλαβαν 44χρονο αλλοδαπό σε περιοχή της Καστοριάς. Μετά από έλεγχο σε ΙΧ που οδηγούσε διαπιστώθηκε μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα και επέδειξε διαβατήριο με σφραγίδα εισόδου, η γνησιότητα της οποίας διερευνάται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments