Ελλάδα

“Χαμός” στο twitter για την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς

“Χαμός” στο twitter για την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς
Η είδηση της πολιτογράφησης του Αμερικανού ηθοποιού, Τομ Χανκς ως Έλληνα προκάλεσε εύλογα ένα μικρό "πανικό" στο Twitter.

Τομ Χανκς: Ο Αμερικανός ηθοποιός πολιτογραφήθηκε Έλληνας και ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν αυτός που υπέγραψε την πολιτογράφηση του. Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον και είναι γνωστός λάτρης της Ελλάδας. Η πολιτογράφηση δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά και τα παιδιά του και τη σύζυγο του. Η πλούσια φιλανθρωπική του δράση αλλά και η αγάπη του για την Ελλάδα έκαναν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να προβεί προσωπικά σε αυτή την κίνηση και η πολιτογράφηση έγινε μετά από συνάντηση των δύο ανδρών.

Η είδηση της πολιτογράφησης του χολιγουντιανού ηθοποιού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους λάτρεις των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Στο Twitter τα σχόλια “έπεσαν βροχή” με τους “ειδικούς” να καυτηριάζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το θέμα.

Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets

Η δυνατότητα τιμητικής πολιτογράφησης δόθηκε με ρύθμιση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου:

Η σχετική ρύθμιση προβλέπει τη χορήγηση υπηκοότηττας σε πρόσωπα που προσφέρουν ιδιαίτερες υπηρεσίες στην πατρίδα. Ο Τομ Χανκς είχε πρωτοστατήσει για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον δήμο Ραφήνας και τους πληγέντες από τη μεγάλη φωτιά στο Μάτι, ενώ στην Αντίπαρο η οικογένεια Χανκς – Γουίλσον έχει ακίνητη περιουσία. Η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας ανοίγει μεν το δρόμο για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας, ωστόσο η οικογένεια Χανκς θα πρέπει και να ορκισθεί, όπως προβλέπει η διαδικασία της πολιτογράφησης, εντός του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments