Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Πασχαλάκη [pics]

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Πασχαλάκη [pics]
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τραγουδίστρια μαζί με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ζουν τον έρωτά τους πραγματοποιώντας χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Νέα Υόρκη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Στην αρχή έδειξαν να θέλουν να κρύψουν πως είναι μαζί στη ζωή. Με τον καιρό όμως τα φλας της δημοσιότητας δεν τους… τρομάζουν ζώντας χωρίς να κρύβονται κάθε τους στιγμή. Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ένα από τα πιο “καυτά” ζευγάρια” που το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Οι δυο τους επέλεξαν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων να μεταβούν στην Νέα Υόρκη περνώντας όμορφες στιγμές. Μαζί τους ο συμπαίκτης του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ με την σύζυγό του. Οι δύο παίκτες του “Δικέφαλου του Βορρά” βρήκαν ευκαιρία και εκμεταλλευόμενοι το ρεπό από την ομάδα τους πήραν τις αγαπημένες τους και πέρασαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μάλιστα όπως αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο προσωπικό του Instagram παρακολούθησαν από κοντά και αγώνα NBA. Πιο συγκεκριμένα είδαν την αναμέτρηση των Νικς με τους Μπρούκλιν Νετς, που βρήκε νικητές τους πρώτους με 94-82.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε κάτω από την σχετική φωτογραφία μέσα από το γήπεδο να ευχηθεί στους ακόλουθους του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου σε άλλο σημείο της Νέας Υόρκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments