Αθλητισμός

Δημήτρης Λημνιός: Στο στόχαστρο της Μονακό ο Έλληνας άσος

Δημήτρης Λημνιός: Στο στόχαστρο της Μονακό ο Έλληνας άσος
Δημήτρης Λημνιός: Το όνομα του Δημήτρη Λημνίου, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μονακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία.

Δημήτρης Λημνιός: Ο Έλληνας εξτρέμ πραγματοποιεί μια αν μη τι άλλο εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ολοένα και περισσότερες ομάδες τσεκάρουν τον νεαρό άσο, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά πλέον και της Εθνικής Ελλάδος.

Άλλωστε, πέραν των καλών εμφανίσεων του, το γεγονός ότι είναι ακόμα μόλις 21 ετών τον κάνει ένα αρκετά ελκυστικό «πακέτο» για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, δεδομένης και της εξέλιξης που μπορεί να έχει στα επόμενα χρόνια. Μόλις πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για τον Λημνίο, όμως τα τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απόφαση του ΠΑΟΚ να μην τον παραχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία ο άσος του Δικεφάλου, βρίσκεται στο… ραντάρ της Μονακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «asm-supporter.fr» που ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της Μονακό, ο Λημνιός είναι ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Πριγκιπάτου για τον Ιανουάριο. Αναλυτικά το δημοσίευμα του «asm-supporter.fr» αναφέρει: «Πολλοί ακραίοι ποδοσφαιριστές παρακολουθούνται από σκάουτερ της Μονακό, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Λημνιός, διεθνής Έλληνας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο Βραζιλιάνος Μαρόνι της Βάσκο ντα Γκάμα, ο Ταλάλ Ισάκ Μπουσούφ, Αλγερινός από την Σετίφ και ο Τζάντερσον της Κορίνθιανς».

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ

Από το καλοκαίρι ως σήμερα η εξέλιξη του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα είναι αλματώδης. Από την προετοιμασία ο νεαρός έπεισε με το… καλημέρα τον Αμπέλ Φερέιρα για τις ικανότητές του, με τον Πορτογάλο από εκείνη τη στιγμή να του χαρίζει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ, την οποία δεν στερήθηκε ούτε όταν επέστρεψε στη δράση ο Αντελίνο Βιειρίνια.

Φθάνοντας στο σήμερα, το όνομά του καθημερινά φιγουράρει σε όλο και περισσότερα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ για ομάδα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον συλλόγων γίνεται εντονότερο μέρα με την ημέρα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διαμηνύει πως ο ποδοσφαιριστής θα πουληθεί αν στα γραφεία φθάσει πρόταση που να υπερβαίνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το ποσό όπως φαίνεται δεν είναι δύσκολο να έρθει, μιας και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει να απορρίπτει προτάσεις που να το αγγίζουν. Χαρακτηριστικά, η Ρεν πριν λίγα 24ωρα σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ κατέθεσε πρόταση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ μετά τους Γάλλους ακολούθησαν δύο ακόμη σύλλογοι που ανέβασαν την προσφορά κατά ένα εκατομμύριο. Όλοι οι παραπάνω εισέπραξαν αρνητική απάντηση, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται σταθερός στη θέση του περιμένοντας ακόμη καλύτερες προτάσεις.

Αγωνιστικά, ο Αμπέλ Φερέιρα δεδομένα δεν θα ήθελα να αποχωριστεί τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι σαφές πως αν στις επόμενες ημέρες οι «μνηστήρες» ανέβουν οικονομικά τότε ο Πορτογάλος θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας του παίκτη.

ΑΜΠΕΛ ΦΕΡΕΙΡΑ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments