Αθλητισμός

Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο: Φέρνει πρόταση για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό

Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο: Φέρνει πρόταση για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό
Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο: Ο Ισπανος επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και φέρεται έτοιμος να φέρει πρόταση για την αποχώρηση του.

Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο: Ο Ισπανός φορ στο ξεκίνημα της σεζόν απολάμβανε πλήρως την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ελέω και των ελλείψεων στην επίθεση του Ολυμπιακού, τον είχε βασικό και αναντικατάστατο στην ενδεκάδα των Πειραιωτών. Ωστόσο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά. Η ύπαρξη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο ρόστερ, σε συνδυασμό με την πολύ καλή σεζόν που διανύει, αλλά και οι καλές εμφανίσεις του Χιλάλ Σουντανί φαίνεται πως τον έχουν παραγκωνίσει αρκετά.

Πλέον, ο Γκερέρο αποτελεί τρίτη επιλογή στο μυαλό του Μαρτίνς έχοντας φανέλα βασικού σε μόλις 20% των αγώνων στην Super League και στο Champions League, ενώ ταυτόχρονα ο Πορτογάλος τεχνικός επιβράβευσε δημοσίως τον Σουντανί, λέγοντας πως «Θα ‘ναι στην λίστα για τα ματς με την Άρσεναλ!». Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε ένα μέρος των διακοπών του στην Ισπανία, όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», είχε συνάντηση και με τους εκπροσώπους του και δη τον CEO, Ζοσέ Μέσας Πουέρτας αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 29χρονος επιθετικός φέρεται να τους εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό που μέσα στο χρόνο χάνει το touch με τον Μαρτίνς και τα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός έχοντας μπροστά του ένα «βαρύ» συμβόλαιο με σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ μικτές απολαβές κι από την στιγμή που δεν έχει την ανάλογη αποδοτικότητα εντός των 4 γραμμών φαντάζει καθ’ όλα ανοιχτός στο ενδεχόμενο πώλησης του Γκερέρο.

Στην 1η τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων του Ισπανού επιθετικού με την ομάδα του Πειραιά ακούστηκε ένα ποσό πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, με το ραντεβού να ανανεώνεται για το εγγύς μέλλον. Μία προεργασία που ‘χε γίνει το περασμένο καλοκαίρι από το Μεξικό και σε αυτά τα ποσά, πάντως, φάνταζε πιθανό να ερχόταν πρόταση.

Ωστόσο, τότε ο Γκερέρο είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε πάρει φανέλα βασικού κι έδειχνε να βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το σίγουρο είναι ότι η σχέση των «ερυθρόλευκων» με τον Γκερέρο βαδίζει επί ξυρού ακμής και πιθανότατα στο φινάλε της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments