Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει πρωτοχρονιάτικο δώρο – μεταγραφή στον κόσμο του

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει πρωτοχρονιάτικο δώρο – μεταγραφή στον κόσμο του
Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά σε μεταγραφή, η οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί με το... καλημέρα του 2020.

Ολυμπιακός: Η νέα χρονιά δεν αποκλείεται να φέρει ευχάριστες ανακοινώσεις στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο”. Οι Πειραιώτες κινούνται σε αρκετά μέτωπα με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως μερικά από αυτά έχουν προχωρήσει τόσο που δεν είναι απίθανο να φέρουν αίσιο τέλος ακόμη και στο… καλημέρα του 2020.

Ο αγγλικός Τύπος αναδημοσιεύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον μέσο της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοάο Καρβάλιο, με τον παίκτη να θεωρείται μάλιστα “κλεισμένος” από τους Πειραιώτες. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται με το… στυλό στο χέρι, με τον Ολυμπιακό να περιμένει μονάχα να δει σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει ο Κώστας Φορτούνης μετά τις διακοπές. Ο Έλληνας μέσος αποτελεί προτεραιότητα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο ο Πορτογάλος ξέρει πως η απόκτηση ενός ακόμη δημιουργικού μέσου θα του λύσει μια για πάντα το πρόβλημα πίσω από τον επιθετικό.

Ανοιχτό επίσης παραμένει και το θέμα του “κυνηγού” με τον Χασάν να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αιγύπτιος επιθετικός αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την Μπράγκα, με τους “Ερυθρόλευκους”  να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Τέλος, ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Ο Πέδρο Μαρτίς αναζητά στην αγορά τον ιδανικό παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Μεριά κρίνεται ανεπαρκής για τη θέση, ενώ ο Αβραάμ λόγω ηλικίας δεν μπορεί να σταθεί επάξια σε συνεχόμενα παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments