Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στα χέρια του Ρόκα η λίστα παικτών από τη Super League

Παναθηναϊκός: Στα χέρια του Ρόκα η λίστα παικτών από τη Super League
Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα έχει στα χέρια του λίστα παικτών από τη Super League για την ενίσχυση της ομάδας και μένει να φανεί αν θα την χρησιμοποιήσει.

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα έχει σηκώσει μανίκια εδώ και αρκετό καιρό, θέλοντας να προετοιμάσει την ομάδα και να την ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Γιώργο Δώνη το τελευταίο διάστημα και γνωρίζει καλά τα κενά που χρειάζεται να καλυφθούν στο «Τριφύλλι». Οι δυο τους, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχουν εξαιρετική συνεργασία, με τον Καταλανό να αντιλαμβάνεται άμεσα τόσο τα θέλω του Δώνη όσο και την οικονομική πολιτική που προτίθεται να ασκήσει ο σύλλογος.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport» θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον εάν ο Τσάβι Ρόκα θα τηρήσει ανάλογη στάση με τον Νίκο Νταμπίζα όσον αφορά το θέμα των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπετε, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν κοίταζε ιδιαίτερα την ελληνική αγορά. Πάντως, οι Πράσινοι έχουν ήδη τη λίστα τους από τη Super League και θα τη θέσουν υπόψη του Τσάβι Ρόκα για να την αξιολογήσει.

Εμάνουελ Ινσούα: Συζητά για ανανέωση και περιμένει

Μεταγραφικός «πυρετός» στους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων ορισμένων παικτών. Ένας από αυτούς είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο αδερφός και ατζέντης του Αργεντινού είχε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα, μεταφέροντας τα «θέλω» του πελάτη του χωρίς να αντιπροτείνει κάτι. Αυτό θα το πράξει τον επόμενο μήνα και εφόσον προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Η πλευρά του αριστερού μπακ άρχισε τη συζήτηση της ανανέωσης από τις 500.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να λέει «όχι» σε κάποια άλλη πρόταση έστω κι αν αυτή είναι μικρότερη. Σύμφωνα με τη «Livesport» o Ινσούα αρχίζει την κουβέντα από ψηλά, για να μπορέσει στο τέλος να υπογράψει έχοντας συμφωνήσει σε ό,τι καλύτερο γίνεται. Βέβαια πρέπει να αναφερθεί πως η διαφορά των δύο πλευρών είναι σημαντική, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ποντάρει στο ότι ο Αργεντινός μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που έχει εισηγηθεί τη διατήρηση του συγκεκριμένου παίκτη στο «πράσινο» ρόστερ. Ο 28χρονος δεν είναι απλά βασικός στην ομάδα κάνοντας τη διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου αλλά ασκεί και επιρροή στα αποδυτήρια. Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του καθώς δεν έχει τα εχέγγυα που θέλει για να την αντικατάστασή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments