Ελλάδα

Γκύζη: Εντόπισαν πτώμα φιμωμένου άνδρα σε είσοδο σπιτιού – Τι «βλέπει» η αστυνομία 

Γκύζη: Εντόπισαν πτώμα φιμωμένου άνδρα σε είσοδο σπιτιού – Τι «βλέπει» η αστυνομία 
Γκύζη: Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην είσοδο διώροφης κατοικίας όπου και διέμενε.

Γκύζη: Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους στο Γκύζη το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν μέσα σε είσοδο οικίας! Συγκεκριμένα, περαστικοί είδαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένο και φιμωμένο σε καρέκλα μέσα σε είσοδο διώροφης κατοικίας!

Ειδικότερα, ο 66χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι και δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα, σήμερα στις 09:00. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στην είσοδο διώροφης κατοικίας όπου και διέμενε στην οδό Αναστασίου Γενναδίου 59 στην περιοχή του Γκύζη από διερχόμενους που ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ξεκίνησαν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η είσοδος του σπιτιού στην οδό Αναστασίου Γενναδίου 59 στου Γκύζη:

Τι «βλέπει» η αστυνομία

Η αστυνομία που χειρίζεται την υπόθεση κάνει λόγο για δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία. Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο αφορά μία ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο 66χρονο που ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που «διαλέγει« θύματα για τα οποία έχει πληροφόρηση ότι έχουν χρήματα. Η εκτίμηση των αστυνομικών που εξέτασαν τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η σορός του 66χρονου είναι ότι οι ληστές ακολούθησαν τον άνδρα, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σε αυτή την εκδοχή συνηγορεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος δεν ήταν παραβιασμένη. Τον 66χρονο αρχικά αναζήτησε ο φίλος του με τον οποίο είχαν μαζί το βενζινάδικο ενώ τη σορό εντόπισαν κάτοικοι της πολυκατοικίας με πληροφορίες να λένε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments