Ελλάδα

Καλαμάτα: Αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Δ’ ορθοπεδικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας

Καλαμάτα: Αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Δ’ ορθοπεδικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας
Καλαμάτα: Πρόκειται για πολύ γνωστό και καταξιωμένο ορθοπεδικό γιατρό, διευθυντή στο Ασκληπιείο Βούλας.

Καλαμάτα: Νεκρός εντοπίστηκε ένας 65χρονος γιατρός με καταγωγή από την Καλαμάτα  μέσα στην οικία του. Ο 65χρονος ζούσε στην Αθήνα αλλά κατάγονταν από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tharosnews.gr o 65χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στη μπανιέρα του, σε «λίμνη» αίματος.

Το χρονικό

Ο 65χρονος ορθοπεδικός, ο οποίος ήταν διευθυντής σε τμήμα του Ασκληπιείου της Βούλας (στην Δ’ ορθοπεδική κλινική), είχε έρθει μόνος του στο σπίτι του στην Καλαμάτα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς τον αναζητούσαν και δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, χτες βράδυ μπήκαν μαζί με άνδρες της Αστυνομίας στο διαμέρισμά του όπου και τον βρήκαν στο μπάνιο μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας αυτοτραυματιστεί με νυστέρι.

Ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πολύ γνωστό και καταξιωμένο ορθοπεδικό γιατρό, διευθυντή στο Ασκληπιείο Βούλας. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αφού όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του αλλά και οι συνάδελφοι και φίλοι του από το ξαφνικό χαμό του γιατρού. Μάλιστα, ο συνάδελφός του ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Αθανάσιος Κάτσος, σε ανάρτησή του εκφράζει την οδύνη του για τον συνάδελφό του: “Σήμερα είναι ημέρα πένθους για την μεγάλη ορθοπαιδική οικογένεια της πατρίδας μας. Ένα εξέχον μέλος της, ένα διαπρεπής συνάδελφος, ένας εξαιρετικός χειρουργός, δάσκαλος για πολλούς από εμάς, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι εντελώς απροσδόκητα. Σε εμάς που έλαχε το θλιβερό καθήκον να τον υποδεχτούμε στο νοσοκομείο μας η οδύνη μας είναι διπλή, και είναι ακόμα μεγαλύτερη για το τραγικό του χαμού του. Φίλε Γιάννη, να είσαι καλά εκεί που είσαι. Θα σε θυμόμαστε πάντα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments