Οικονομία

Aegean Airlines: Πρόταση για την αγορά της Croatia Airlines

Aegean Airlines: Πρόταση για την αγορά της Croatia Airlines
Aegean Airlines: Η επιτυχημένη ελληνική εταιρία έχει βλέψεις να επεκτείνει τις γραμμές της μπαίνοντας στο "παιχνίδι" αγοράς της Croatia Airlines.

Aegean Airlines: Την επέκταση του στόλου της αλλά και των γραμμών της σχεδιάζει η ελληνική αεροπορική εταιρία. Η Aegean τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται ως μια από τις πιο σταθερές αεροπορικές δυνάμεις στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως διαθέτοντας έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι στους αιθέρες.

Η ανοδική πορεία της Aegean προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με τους ιθύνοντες της εταιρίας να προγραμματίζουν νέες αγορές αεροσκαφών για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση των δρομολογίων. Στόχος η αύξηση των προορισμών τα επόμενα χρόνια και η αναγνώριση σε παγκόσμια πρότυπα. Μάλιστα για να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία προχωρά σε πρόταση αγοράς της Croatia Airlines.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία, επιβεβαιώνει ότι συμμετείχε στο στάδιο υποβολής ενδεικτικής, μη-δεσμευτικής, προσφοράς για την ιδιωτικοποίηση της Croatia Airlines, η οποία, όπως τονίζει, δεν συμπεριλαμβάνει δεσμεύσεις για την εταιρεία.

Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με την πιθανή συμμετοχή ή μη της Aegean στο επόμενο στάδιο θα παρθεί τους επόμενους μήνες, κατόπιν της παροχής πληροφόρησης και της διεξαγωγής συζητήσεων, σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ορίσει η Δημοκρατία της Κροατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κροατικών μέσων ενημέρωσης, προσφορά για την εξαγορά της Croatia Airlines κατέθεσε και η ισπανική Air Nostrum.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments