Lifestyle

Η είδηση της χρονιάς για τον Γιώργο Λιάγκα

Η είδηση της χρονιάς για τον Γιώργο Λιάγκα
Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ώρες. Μπορεί να επέστρεψε στους δέκτες μας τον περασμένο Σεπτέμβρη μετά από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, αλλά κατάφερε μέσα σε τέσσερις μήνες να απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη. Αλλά για τους λάθος λόγους.

Σίγουρα ο γνωστός παρουσιαστής περίμενε με ανυπομονησία το 2019 για να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, αλλά πλέον θα θέλει να φύγει αυτή η χρονιά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η φετινή αν και μικρή ήταν μια από τις χειρότερες στην τηλεοπτική του καριέρα. Η πιο πιο άσχημη στιγμή ήταν η διακωμώδηση του περιστατικού με την φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η οποία στάθηκε αφορμή και για το βαρύ πρόστιμο από το ΕΣΡ, ύψους 150.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε όμως σε μία κίνηση καλής θέλησης, δείχνοντας ότι έχει αναγνωρίσει το μεγάλο λάθος που έκανε. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να πληρώσει το 1/3 του προστίμου από την τσέπη του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Secret» ο παρουσιαστής θα βάλει 50.000 ευρώ, διευκολύνοντας έτσι το κανάλι, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ευθύνη για την πράξη του που εξέθεσε τον σταθμό.

Αν όντως οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ο Γιώργος Λιάγκας επί της ουσίας δούλεψε δωρεάν όλη τη σεζόν στο ΣΚΑΙ, καθώς όλος του ο μισθός θα πάει στο πρόστιμo.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments