Lifestyle

Σάρον Στόουν: Την απέκλεισαν από εφαρμογή γνωριμιών

Σάρον Στόουν: Την απέκλεισαν από εφαρμογή γνωριμιών
Σάρον Στόουν: "Πέταξαν" έξω από την εφαρμογή ραντεβού Bumble την γνωστή ηθοποιό Σάρον Στόουν. Πώς σχολίασε η ίδια το γεγονός και τι ανέφερε στο Twitter.

Σάρον Στόουν:  Την «πέταξαν» έξω από την εφαρμογή ραντεβού Bumble, την ηθοποιό Σάρον Στόουν, αφού ορισμένοι χρήστες ανέφεραν στους διαχειριστές της σελίδας τον λογαριασμό ως ψεύτικο. Όπως έγραψε η ηθοποιός στο Twitter, άνοιξε τον λογαριασμό στην εφαρμογή, προς αναζήτηση ραντεβού, και όταν προσπάθησε να ξαναμπεί διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε.

“Πήγα στο @bumble για να δω τα ραντεβού (sic) και έκλεισαν τον λογαριασμό μου”, έγραψε η Στόουν. “Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ!”. Η Στόουν, η οποία χώρισε τον συντάκτη της εφημερίδας Φιλ Μπρόνστεϊν το 2004, αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών. Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για… κοινούς θνητούς.

Δείτε το σχετικό tweet

Σάρον Στόουν: Σύντομο είναι βιογραφικό

Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για… κοινούς θνητούς. Μπορεί να είχε ήδη πολλές συμμετοχές σε ταινίες την δεκαετία του 80, ωστόσο η δημοφηλία της έφτασε στα ύψη τη δεκαετία του 90. Η αρχή έγινε με το Total Recall, του Πωλ Βερχόφεν, με το Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Και στη συνέχεια ακολούθησε το Diary of a Hitman, του Ρόι Λόντον, με τους Φόρεστ Γουίτακερ, Σέριλιν Φεν και Τζίμι Μπελούσι.

Το 1991 συνεργάστηκε και πάλι με τον Πωλ Βερχόφεν στο Βασικό ένστικτο. Ο ρόλος της στην ταινία έμελλε να είναι αυτός που σημάδεψε την καριέρα της. Η σκηνή που κάθετε στην καρέκλα με το κλασικό πλέον σταυροπόδι την μετέτρεψε στην απόλυτη ανδρική φαντασίωση εκείνης της εποχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments