Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα [30/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα [30/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (30/12/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (29/12/19).

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, βλέπετε πολλούς από τους στόχους να αρχίσουν να υλοποιούνται! Τελικά αρκούσε ένας αποδοτικός συνδυασμός σχεδιασμού και τακτικών κινήσεων, για να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Το μέλλον φαντάζει ακόμα πιο ρόδινο, γι’ αυτό μην σταματήσετε να κάνετε σχέδια. Έχετε όλα τα φόντα να στοχεύσετε στην κορυφή!

Ταύρος

Αλλαγές προς το καλύτερο και ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται με την αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ταύροι! Φυσικά και θα σας αναστατώσουν ή θα ανατρέψουν την πορεία σας  αρχικά.Αλλά σύντομα θα αντιληφθείτε πόσο θετική ήταν αυτή η εκτροπή από τις συνήθεις πρακτικές σας. Όσο πιο ανοικτοί είστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τόσο πιο αίσια αποτελέσματα θα απολαμβάνετε. Το νέο περιβάλλον δεν θα απέχει από τις προσδοκίες σας, κάτι που θα συμβάλλει στην απόφασή σας να αναδιοργανωθείτε και να δράσετε!

Δίδυμοι

Ομαλά και ήρεμα θα μπείτε στην τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για λίγη ενδοσκόπηση. Πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, προκειμένου να βρείτε τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Όσο διατηρείτε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος και ξέρετε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την πλειονότητα των ταλέντων σας. Έχετε τα προσόντα για να δείτε τα όνειρά σας να πραγματώνονται!

Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Είστε σε θέση να χειριστείτε τα προβλήματά τους, όπως εύχεστε να κάνουν και οι άλλοι για εσάς σε μια ανάλογη περίπτωση. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε σε σημείο να ξεχάσετε τον εαυτό σας και τα δικά σας θέματα. Η ισορροπία είναι πάντα η καλύτερη τακτική, για να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην εξαντλήσετε τις σωματικές και πνευματικές αντοχές σας!

Λέων

Οι πολλές εξελίξεις που προέκυψαν τελευταία με ταχύτητα, απαιτούν τώρα από εσάς να αποσυμπιεστείτε! Αγαπητοί Λέοντες, πάρτε όσο χρόνο χρειαστεί στην αρχή της εβδομάδας προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να βρείτε την ηρεμία και τις ισορροπίες σας μέσα στο καινούργιο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στη ζωή σας. Η συγκροτημένη σκέψη και μια συνετή στρατηγική θα σας κάνουν ξανά δημιουργικούς, ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας!

Παρθένος

Απρόσμενες εξελίξεις και σοκαριστικές αποκαλύψεις μπορεί να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σας, αγαπητοί Παρθένοι! Κάπως αποσυντονισμένοι και λίγο απογοητευμένοι θα ανοίξετε την εβδομάδα, καθώς θα συνειδητοποιείτε ότι εκτιμήσατε λάθος πρόσωπα και πράγματα. Αλλά αντί να σας καταβάλει η συγκυρία, δείτε τη ως μια ευκαιρία αναθεώρησης των καταστάσεων. Η αξιολόγηση, η οργάνωση και οι απαραίτητες αλλαγές θα βοηθήσουν να ανασυνταχθείτε – και να μην βρεθείτε ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση!

Ζυγός

Έχει φτάσει η στιγμή να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, αγαπητοί Ζυγοί! Απελευθερωθείτε από όλα τα προβλήματα και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας, με την αποφασιστικότητα που χρειάζονται οι δυναμικές εξελίξεις που θέλετε να πετύχετε. Με τα άστρα να τάσσονται στο πλευρό σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Σας αναμένουν πολύ ευχάριστες και ήρεμες εμπειρίες στο εξής!

Σκορπιός

Η έναρξη της νέας εβδομάδας ενδείκνυται για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να προσγειωθείτε και να αντικρύσετε τη ζωή σας με ρεαλισμό, για να καταφέρετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Σύντομα θα δείτε να σημειώνετε πρόοδο και να ανταμείβεστε, αρκεί να μην αφήσετε καμία άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη!

Τοξότης

Πολλές διαδοχικές εξελίξεις θα αναταράξουν τη ρουτίνα και θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Τοξότες! Μην σας καταβάλει η ένταση της ατμόσφαιρας, εμείνετε στους στόχους σας. Μόνο αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και την εστίασή σας, θα καταφέρετε να επανέλθετε σε αποδοτική πορεία και να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα!

Αιγόκερως

Η χαρωπή διάθεση σας κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς και πνευματώδεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ώθηση που λαμβάνετε με την έναρξη της νέας εβδομάδας, σας πάει προς τη σωστή κατεύθυνση για τις αλλαγές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Αρχίστε να ανοίγετε το μονοπάτι που θέλετε, που οδηγεί στην υλοποίηση των στόχων σας και την πραγμάτωση των ονείρων σας!

Υδροχόος

Η αίσια πλανητική ατμόσφαιρα στην αρχή της εβδομάδας, θα βοηθήσει στο να βελτιώσετε πολλές συνθήκες της καθημερινότητάς σας! Αγαπητοί Υδροχόοι, σας ικανοποιεί η ταχύτητα των εξελίξεων σε σημείο να παραμερίσετε τον όποιο δισταγμό μπορεί να είχατε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας, έχετε την καλύτερη στρατηγική για να υλοποιήσετε τους στόχους σας!

Ιχθύες

Κάποια οικογενειακά θέματα μονοπωλούν την προσοχή σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες. Αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει να σας κουράζει, γι’ αυτό χρειάζεστε άμεσα επαναφόρτιση των αντοχών σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στις ανάγκες της περιόδου, κάντε ένα βήμα τη φορά και σύντομα θα έχετε απαλλαγεί από τα προβλήματα. Η ξεκούρασή σας και η ανακούφιση δεν απέχουν πολύ ακόμη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments