Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Επιμένουν για Νάπολι οι Ιταλοί

Λεονάρντο Κούτρης: Επιμένουν για Νάπολι οι Ιταλοί
Λεονάρντο Κούτρης: Τα Ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Έλληνα αμυντικό.

Λεονάρντο Κούτρης: Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του διεθνή αμυντικού έπαιξε για πολλές ομάδες του εξωτερικού. Παρά το έντονο ενδιαφέρον, καμία πρόταση δεν ήταν αρκετή για να βάλει σε σκέψεις τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο, ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο υπάρχει μια βασική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το αριστερό άκρο της άμυνας έχει…καταληφθεί από τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Κούτρης να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να έχει πέραση σε ομάδες του εξωτερικού. Στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε πρόσφατα η Νάπολι σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί.

Επιμένουν για Νάπολι στην Ιταλία

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος και είναι λογικό τα σενάρια να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο. Στην Ιταλία εξακολουθούν να γράφουν για ενδιαφέρον της Νάπολι που για την ώρα έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο. Βέβαια όπως αναφέρουν οι Ιταλοί η Νάπολι έχει εκτός από τον Κούτρη στη λίστα της και τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ της Μίλαν. Με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι αυτός ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση για την απόκτηση αριστεροπόδαρου μπακ.

Φυσικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση τον έχει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν δεμένο τον ποδοσφαιριστή και δεν θα αξιώσουν λίγα χρήματα για να τον παραχωρήσουν. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποδείξει ότι πουλάνε κάποιον παίκτη μόνο με τους δικούς τους όρους.

Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα και για Ελληνικό ενδιαφέρον από την πλευρά του Άρη. Ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη από όλες τις πλευρές. Ναι μεν ο 24χρονος ψάχνει αγωνιστικό χρόνο, αλλά όχι στην Ελλάδα. Οικονομικά επίσης ο Άρης δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments