Αθλητισμός

Πέδρο Κόντε: Αρέσει στον Παναθηναϊκό – Ποια τα δεδομένα

Πέδρο Κόντε: Αρέσει στον Παναθηναϊκό – Ποια τα δεδομένα
Πέδρο Κόντε: Ο Ισπανός επιθετικός αρέσει στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

Πέδρο Κόντε: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Οι περισσότερες αφορούσαν το κέντρο και την επίθεση. Ωστόσο οι “πράσινοι” δεν προχώρησαν στην αγορά ενός επιθετικού που θα μπορεί να συναγωνιστεί τον Μακέντα και παράλληλα να έχει το εύκολο γκολ.

Η επιθυμία του Έλληνα τεχνικού είναι να γίνει μια μεταγραφή σέντερ φορ στην χειμερινή περίοδο. Ο Τσάβι Ρόκα έχει μια λίστα με υποψήφιους στόχους. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή που να βρίσκεται μέσα στα οικονομικά όρια του συλλόγου και να μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Στο προσκήνιο ο Κόντε

Ένα όνομα που υπάρχει στη λίστα του Ισπανού τεχνικού διευθυντή είναι αυτό του Πέδρο Κόντε. Πρόκειται για τον έμπειρο επιθετικό που είχε άκρως επιτυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο το όνομα του είχε “παίξει” στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που έψαχναν παίκτη σε αυτή τη θέση.

Τότε ο έμπειρος στράικερ είχε επιλέξει να πάει στην Μπανίγιας  στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο σε λίγες μέρες το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα αρέσει στον Ρόκα, ωστόσο θα πρέπει να ρίξει τις απολαβές του (αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ) προκειμένου να ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός. Είναι δεδομένο, ούτως ή άλλως, πως δύσκολα θα βρει συμβόλαιο με αυτά τα χρήματα στην Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments