Αθλητισμός

Χοσέ Κάνιας: Εξετάζει την περίπτωσή του ο Άρης

Χοσέ Κάνιας: Εξετάζει την περίπτωσή του ο Άρης
Χοσέ Κάνιας: Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Χοσέ Κάνιας: Πολύ σύντομο φαίνεται να είναι το πέρασμα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Χοσέ Κάνιας μετακόμισε στο Βελιγράδι το περασμένο καλοκαίρι αλλα πολύ σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους. Όπως αναφέρουν τα σέρβικα δημοσιεύματα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι πρωταθλητές Σερβίας ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιό του. Ο Χοσέ Κάνιας στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, καθώς αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ σε 1.566 λεπτά συμμετοχής.

Για τον Ισπανό μέσο αναμένεται να ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη αλλά και από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη SportDay, ο Άρης αναζητάει έναν αξιόπιστο μέσο προκειμένου να γίνει ο παρτενέρ του Σάσα στο κέντρο της ομάδα. Το όνομα του Κάνιας έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Θεσσαλονικείς να εξετάζουν αρκετά σοβαρά την περίπτωση.

Ο Κάνιας έχει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και δύσκολα ο Άρης θα μπορέσει να το καλύψει. Παρά τις δυσκολίες όμως ο Άρης είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια καθώς αν αποκτήσει τον Κάνιας θα είναι ένα  επικοινωνιακό χτύπημα στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments