Lifestyle

Γιώργος Σαμαράς: Έκανε πρόταση γάμου στην Κωνσταντίνα Κομμάτα [pic]

Γιώργος Σαμαράς: Έκανε πρόταση γάμου στην Κωνσταντίνα Κομμάτα [pic]
Ο Γιώργος Σαμαράς θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Κομμάτα, με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Γιώργος Σαμαράς: Με τον καλύτερο τρόπο αποφάσισε να ξεκινήσει το νέο έτος ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαμαράς έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Κομμάτα με θέα τον Πύργο του Άιφελ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η γνωστή ηθοποιός μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και τον τελευταίο καιρό μένουν μαζί στην Κρήτη, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Γιώργος Σαμαράς.

Ωστόσο, λόγω των υποχρεώσεων της ηθοποιού, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαμά Ρόζα», ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στην Αθήνα. Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πανέμορφη ηθοποιός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ. Ο Γιώργος Σαμαράς θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τον πιο ρομαντικό τρόπο και από ότι φαίνεται, τα κατάφερε!

“Thousand Time YES !!!! («Χιλιάδες φορές, ναι) 😉♥️ #happy2020 #favoritetimeoftheyear”, σχολίασε στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments