Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για καφέ με την νέα του σύντροφο [pic]

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για καφέ με την νέα του σύντροφο [pic]
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο τραγουδιστής εθεάθη σε καφετέρια στο Κολωνάκι παρέα με την όμορφη, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πολυτάραχη ζωή του γνωστού τραγουδιστή συνεχίζεται. Κατά καιρούς τα Μέσα του έχουν χρεώσει πολλές ερωτικές σχέσεις. Άλλες από αυτές αποδεδειγμένα ίσχυαν άλλα έμειναν μονάχα ως φήμες. Όπως και να χει, ο γοητευτικό τραγουδιστής αρέσκεται στο κυνήγι του γυναικείου φύλλου και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία είτε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης είτε στην απλή καθημερινότητα.

Αυτή τη περίοδο οι φήμες τον θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Το 23χρονο μοντέλο πιθανολογείται πως εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα τα σενάρια αυτά φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν εθεάθησαν μαζί σε γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου.

Οι δυο τους έδειξαν να αγνοούν τον κόσμο και να απολαμβάνουν τον καφέ τους, ωστόσο ένα πράγμα έκανε αρνητική εντύπωση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο καφέ και οι δύο δεν άφησαν λεπτό το κινητό τους τηλέφωνο μην ανταλλάσσοντας καλά καλά ούτε ματιά. Ειδικά όταν κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί από τους παπαράτσι τότε ήπιαν το… αμίλητο νερό.

Μετά από λίγη ώρα αφού πλήρωσαν έφυγαν από το καφέ. Στη συνέχεια έκαναν μια μικρή βόλτα στους δρόμους του Κολωνακίου ενώ μετά πραγματοποίησαν τα ψώνια τους στα μαγαζιά. Τελικά είναι ή δεν είναι μαζί;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments